1 Milyon TL teminatlı ihtiyari mali sorumluluk sigortası

1 Milyon TL teminatlı ihtiyari mali sorumluluk sigortası

Evrim Sigortacılık Hizmetleri, üçüncü şahıslara karşı maddi ve bedeni hasarlarla ilgili manevi tazminat taleplerini de içeren sigorta ürününü piyasaya sundu.

Evrim Sigortacılık Hizmetleri’nin, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan ve sigorta sektöründe teminatları ile bir ilk olan poliçe, araç başı ek güvence sunuyor. Üstelik poliçe, Yeşil Kart Sigortası’nın olmadığı ülkelerde de geçerli. “Trafik sigortası işe yaramayabilir.”
Firma sahipleri, mal varlıkları olan araçlarının maddi zarara uğrayacak, üçüncü kişilere ait araçlarda maddi zarara sebebiyet verecek, hatta üçüncü şahısların yaralanmasına, daha da kötüsü ölümüne neden olabilecek kazalara karışabiliyor. Üstelik bu tür kazalarda zorunlu trafik sigortası ya da yurtdışında geçerli olan Yeşil Kart Sigortası yeterli olmayabiliyor. Bu durumlarda ise en büyük can simidi, ihtiyari mali sorumluluk sigortaları oluyor. Bir ihtiyari mali mesuliyet sigortası olan proje ürünü, zorunlu trafik sigortası, varsa kasko poliçenizdeki ihtiyari mali mesuliyet limitiniz ya da Yeşil Kart Sigortanızın teminat limitlerini aşan durumlarda devreye giriyor ve size ek bir güvence sunuyor. “Araç başına 1 milyon TL teminat.”
EVR(IMM) poliçesi, Uluslararası nakliye firmalarının C2 ve benzer belgelerinde yer alan çekici kullanım tarzına sahip araçlarına, araç başı 1 milyon TL teminat sunuyor. Yurtdışında da geçerli olan bu poliçe uluslararası nakliye firmaları tarafından sadece 230 TL net primle satın alınabilecek. Firmaların artan sigorta maliyetleri de hesaba katılarak primi belirlenen poliçe, satışına başlandığı ilk günden itibaren büyük ilgi görüyor. “Yurtdışında da teminat”
Evrim Sigortacılık hizmetlerinin sunduğu poliçenin en büyük özeliklerinden biri, yurtdışında da geçerli olması. Yani, Yeşil Kart Sigortanızın teminat limitlerini aşan durumlarda poliçe, sigortalısını yurtdışında da güvenceye alıyor. Nakliye ve lojisitik sektörlerinde hayat kurtacak
Evrim Sigortacılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi, ihtiyari mali mesuliyet sigortasını uzun yıllardır kestiklerini, ancak beklentiler ve talepler doğrultusunda doğru partner ile geliştirme imkanı bulduklarını ve bu poliçenin öneminin gittikçe arttığını söyledi. Çelebi, “İhtiyari mali mesuliyet sigortası, ülkemizde zorunlu bir poliçe değil, ancak bu poliçeye araç kapasitesi yüksek olan firmaların verdiği önem gün geçtikçe artıyor. Bu önemin artmasındaki en büyük neden ise yaşanan kötü tecrübelerdir. Biz de Evrim Sigortacılık Hizmetleri olarak, bu noktadan yola çıkarak müşterilerimizi hem yurt içi hem yurt dışında teminatları oldukça yüksek bir poliçe ile ekstra güvence sağlamak istedik. EVR(IMM)‘tamamen ihtiyaçtan, yeniden doğmuş bir poliçe” dedi. www.tasimacilar.com 17.03.2014 / 13.25