10 Adet MAN Çekici Yatırımı Yapıldı

10 Adet MAN Çekici Yatırımı Yapıldı

Cemallar International Transport, yeni yatırımıyla 10 adet TGS 18.400 4x2 BLS EfficientLine çekici satın aldı. Yeni yatırımıyla birlikte Cemallar International Transport’un 60 çekiciden oluşan filosundaki MAN araç sayısı da 35’e ulaştı.

Taşımacılık faaliyetlerini başta Avrupa olmak üzere önemli ve geniş bir coğrafyada sürdüren Kayseri merkezli Cemallar International Transport’un MAN Finance finansal çözümleri ile satın aldığı araçlar, MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

   MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz ve MAN Fİnance Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kılıç’ın evsahipliğinde gerçekleştirilen teslimat törenine Cemallar International Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tekel ve Antoto’dan Ayhan Çağlayan katıldı.

   Farklı markalardan oluşan güçlü bir filoya sahip olduklarını vurgulayan Cemallar International Transport Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tekel, bu markalar üzerindeki tecrübelerinin gerçekleştirdikleri bu yeni yatırım tercihinde etkili olduğunu belirtti. Ahmet Tekel, “MAN araçları, ileri teknolojileri, yüksek standartları, kalite ve dayanıklılıklarının yanı sıra rahatlık, konfor, yakıt tasarrufu, araçların işletme maliyetinin düşüklüğü, yüksek ikinci el değerleri, yaygın ve avantajlı Satış Sonrası Hizmetler gibi noktalarda da bu rekabetçi pazarda öne çıkıyor. Dolayısıyla MAN araçları, yüksek memnuniyet ve beğeni topluyor.” açıklamasında bulundu.

   MAN araçlarının, üstün nitelikleri ile sahiplerinde ve kullanıcılarında kümülatif bir memnuniyet yarattığını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz de, “Zengin ve geliştirilebilir ürün gamı ve üstün nitelikleri ile MAN araçları, sektörün en çok tercih edilen ve en rekabetçi markaları arasında yer alıyor.” dedi.

   MAN Finance’nin, genel koşullara oranla avantajlı ve ihtiyaca yönelik finansal çözümler sunduğuna değinen MAN Finance Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Kılıç da, böylesine önemli bir yatırımın hayata geçmesine katkıda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.