10 metrelik Doruk LE Transist 2014’te

10 metrelik Doruk LE Transist 2014’te

Transist 2014 7. Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı’nda şehiriçi toplu taşıma alanındaki araçlarını sergiliyor. Otokar standında, Kent LF, Sultan City ve 10 metrelik Doruk LE araçlarını ziyaretçiler ile buluşturuyor.

Otokar, Toplu Ulaşım Haftası kapsamında 19-20 Aralık 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Transist 2014 7. Ulaşım Sempozyumu ve Fuarı’na katılıyor. Toplu taşımacılıkta Türkiye’nin en geniş ürün gamına sahip Otokar, Transist 2014 Fuarı’nda 10 metrelik Doruk LE otobüsünü ilk kez sergiliyor. Doruk LE’nin yanısıra Kent LF, Sultan City otobüsleri de stantta yer alıyor.

Transist Fuarı’nda sergilenen araçlar hakkında bilgi veren Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, “Toplu Ulaşım Haftası kapsamında düzenlenen Transist Fuarı, modern toplu ulaşım yaklaşımları ve ulaşım teknolojileri trendlerini ele alması nedeniyle bizim için önemli bir etkinlik. Türkiye’nin en çok tercih edilen orta boy otobüsü Doruk LE’nin yeni versiyonunu da ilk kez burada tanıtıyoruz. Her gün binlerce Otokar otobüsü dünyada milyonlarca yolcu taşıyor; İETT bünyesinde bini aşkın aracımız hizmet veriyor. Otokar olarak farklı boylardaki otobüslerimiz ile çağdaş şehiriçi toplu taşımacılğa katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Otokar’ın Transist 2014’te sergilediği araçlar…

10 metrelik DORUK LE

Mevcut 9 metrelik araca alternatif olarak geliştirilen 10 metrelik Doruk LE, 21 oturan ve 62 ayakta olmak üzere toplam 83 kişi taşıma kapasitesine sahip. Güçlü motoru, yüksek manevra kabiliyeti, düşük işletme giderleri ve alçak taban girişiyle dikkat çeken Doruk LE, engelli yolcu taşımacılığına da uygun.

Kent LF

12 metrelik Kent LF, basamaksız alçak giriş tabanı, engelli yolcuların erişimine sağladığı kolaylık ve geniş iç hacmi ile yolculara modern ve eşsiz bir konfor sunuyor. Düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile ideal bir belediye otobüsü olan Kent LF, şehiriçi toplu taşımacılıkta büyük beğeni topluyor. Düşük emisyonlu çevreci motoru ile şehiriçi egzoz emisyonunu asgari seviyede tutan güçlü kliması ile her mevsim ferah bir yolculuk vaat eden Kent LF, önde bağımsız aks uygulaması ile benzersiz bir süspansiyon, üstün yol tutuşu ve yüksek konfor sağlarken; ABS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunuyor.

Sultan City

Şehiriçi toplu taşımacılığında yüksek yolcu kapasitesi, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, düşük işletme giderleri ve dayanıklılığı ile avantajlar sağlayan Sultan City, modern görünüşü, iç ferahlığı, üstün yol tutuşu ve çevreciliği ile hayranlık uyandırıyor. Sultan City'nin düz arka zemini, engelli yolcu taşımacılığına olanak veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.