13 bölgede müşterileri ile buluşacak

13 bölgede müşterileri ile buluşacak

Mercedes-Benz Türk, 15 Şubat – 03 Mart 2015 tarihleri arasında Türkiye’nin farklı bölgelerini ziyaret ederek turistlerin ihtiyaçlarına yönelik hazırladığı Sprinter 10+1 Minibüs’ü kullanıcılara yakından tanıtmaya hazırlanıyor.

Mercedes-Benz Sprinter 10+1 Minibüs Roadshow’u kapsamında Türkiye’de turizmin önemli merkezlerinden Nevşehir, Kapadokya, Kayseri bölgeleri 16 – 18 Şubat tarihleri arasında Antalya, Burdur, Isparta 19 – 21 Şubat tarihleri arasında, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Dalaman bölgeleri 23 – 25 Şubat aralığında, Çeşme, Kuşadası ve Foça bölgeleri ise 26 Şubat ve 02 – 03 Mart tarihlerinde olmak üzere toplam 13 farklı bölge ziyaret edilecek.

Mercedes-Benz Sprinter 10+1 Sprinter Minibüs liderliğini pekiştirecek

Güvenlik, konfor, tasarım, yakıt tasarrufu, geniş ve güvenilir servis ağı ile en çok tercih edilen araçlardan Mercedes-Benz Sprinter 10+1 Minibüs, Mercedes-Benz Türk’ün müşteri odaklı stratejilerine paralel olarak başta turizm sektörü olmak üzere pazardaki lider konumunu güçlendirmeye hazır.

10+1 Sprinter Minibüs’ler standart ve lüks donanım seviyesi olarak 2 farklı seçenek ile satışa sunuluyor. Lüks paket kapsamında 5,8 inch ekran görüntülü Audio 15 radyo, kromajlı ön panjur, halojen sis farı, viraj aydınlatmalı bi-xenon farlar, far yıkama sistemi, hız sabitleyici, kilitlenir torpido gözü standart olarak sunuluyor.

Yenilenmiş araç, 100 cm3’e kadar çıkarılmış bagaj alanı ve 3 nokta emniyet kemerli, konforlu yolcu koltuklarıyla turizm taşımacılarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebiliyor. 5,9 m3’lük boyuyla Sprinter 10+1 Minibüs, özellikle dar sokaklara sahip turizm bölgelerinde rahatlıkla kullanım alanı bulacak.

 

sprinter-turkiye-turu.jpg

sprinter-10+1-minibus.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.