14 yılda 625 ‘Yalın 6 Sigma’ projesi

14 yılda 625 ‘Yalın 6 Sigma’ projesi

Maxion Wheels ve İnci Holding iştiraki olan Maxion İnci Jant Grubu, düzenlediği Yalın 6 Sigma Sertifika Töreni’nde Yalın 6 Sigma projelerinde emeği geçen çalışanlarına sertifikalarını takdim etti.

Avrupa’nın tek lokasyondaki en geniş ürün yelpazesine sahip jant üreticisi Maxion İnci Jant Grubu’nun ‘Yalın 6 Sigma Sertifika Töreni’ Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi A. Nuri Ünver Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törende Yalın 6 Sigma projelerinde emeği geçen 68 çalışana sertifikaları takdim edildi.

Zaim: 2004 yılından bu yana 625 proje tamamladık

Törende konuşan Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, “Maxion İnci Jant Grubu olarak kısa zaman içerisinde başardıklarımızı göz önünde bulundurduğumuzda, bugün karşımdaki tabloyu görmekten gurur duyduğumu belirtmeliyim. Çalışanlarımız arasından 341 kişilik ekibimiz 130 yalın 6 sigma projesi tamamladılar. 2004 yılından bu yana ise toplam proje sayısı 625’e ulaştı. 2019 yıl sonunda ise hedefimiz 750 projeyi tamamlamak. Bu törende, 6 çalışanımız kara kuşak, 14 kişi yeşil kuşak, 19 kişi sarı kuşak ve 29 kişi beyaz kuşak olmak üzere toplamda 68 kişi yalın 6 sigma sertifikalarını almaya hak kazanırken, ilk defa şampiyonluk sertifikası alan çalışan sayımız ise 26 oldu. 2019 yılı için tam 60 çalışanımızı eğitim programına ve proje koçluğuna dahil ettik. 2004 yılından itibaren toplamda 3 kişi uzman kara kuşak, 13 kişi kara kuşak, 65 kişi yeşil kuşak, 37 kişi sarı kuşak, 72 kişi ise beyaz kuşak alarak toplamda 190 çalışanımız bizim gurur tablomuzu oluşturuyor. Bu rakamlar gerçekten çok değerli” dedi.

Maxion İnci Jant Grubu’nun sürekli artan küresel rekabetçiliğini, ihracat başarısını, verimliliğini ve teknolojideki liderliğini büyük ölçüde OPEX uygulamalarındaki başarısına borçlu olduğunu belirten Zaim sözlerine, “Bugün buradaysak, bu sizlerin emeği, ilgisi, kararlı ve azimli çalışmaları sayesindedir” diye devam etti.

maxion-inci.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.