15 bininci SULTAN yollarda

15 bininci SULTAN yollarda

Otokar, 15 bininci küçük otobüsü SULTAN’ı 3 Mart 2014 tarihinde Sakarya üretim tesislerinde düzenlenen tören ile banttan çıkardı.

Sultan’ın üretimine 2002 yılında başlayan Otokar, 2014 yılına kadar15 bin adet Sultan üretirken, 15 bininci Sultan küçük otobüsünü çalışanlarının da katıldığı tören ile üretim bandından çıkardı Otokar Genel Müdür Yardımcıları Ali Rıza Alptekin, Basri Akgül, Murat Ulutaş’ın ve 15 bininci Sultan’ın üretiminde görev alan çalışanlar Sakarya üretim tesislerinde düzenlenen üretime katıldı. “Sultan, 30’dan fazla ülkede kullanılıyor.”
Otokar 4 yıldır Türkiye otobüs pazarının en çok tercih edilen markası olurken son 6 yıldır da Sultan ile küçük otobüs pazarındaki liderliğini koruyor. Sultan otobüsleri, Navigo ismi ile başta Avrupa olmak üzere 30’dan fazla ülkede kullanılıyor. “15 bin Sultan ürettiğimiz için mutluyuz.”
Törende konuşma yapan Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Alptekin bu zamana kadar 15 bin Sultan ürettikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, “2002 yılında pazara girdiğimiz sene ikinci konuma gelme başarısını göstermiştik. Bu başarı o yıldan beri devam etti.” şeklinde konuştu. “Lider olmak kadar, liderliği korumakta zor.”
Alptekin, Lider olmak kadar liderliği korumanında zor olduğunu son 6 yıldır Sultan otobüsleri ile Türkiye’nin en çok satılan küçük otobüs markası olduklarının altını çizerken; bu başarıyı korumak için kullanıcı beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda ürünümüzü, üretim teknolojilerimizi ve yöntemlerimizi sürekli olarak geliştirdiklerini belirtti. “Bu başarı müşterilerimiz ve çalışanlarımız sayesinde”
Otokar müşterilerine ve çalışanlarına teşekkür eden Alptekin, “Bugün 15 bininci Sultan otobüsümüzü banttan çıkarıyorsak bu, tabi ki müşterilerimiz ve çalışanlarımız sayesinde. Bizi 6 yıldır liderliğe taşıyan ve bize güvenen müşterilerimize çok teşekkür ediyor, otobüslerimizin yapımında emek ve alın teri ile görev alan tüm Otokar çalışanlarının ellerine sağlık diyorum” şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 04.03.2014 / 14.00