20.yılını tamamlayan üyeler ödüllendirildi

20.yılını tamamlayan üyeler ödüllendirildi

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği'nin (UTİKAD), 37. Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Kasım 2019 tarihinde Elite World Business Hotel’de yüksek katılımla gerçekleşti.

UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur’un açılışını yaptığı 37. Olağan Genel Kurul Toplantısı bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Omega Shipping Taşımacılık ve Tic. Ltd. Şti.’den Halit Kocaoğlu’nun Divan Heyeti Başkanı, BDP International Lojistik Ltd. Şti.’den Serkan Alabaş’ın Divan Başkan Yardımcısı ve Sibel Uluslararası Taşımacılık ve Dış Tic. Ltd. Şti’den Sibel Gültekin Karagöz’ün Divan Yazmanı olarak seçilmesinin ardından, toplantının açılış konuşmasını yapmak ve 2019 Yılı Faaliyet Raporu’nu sunmak üzere UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener kürsüde yerini aldı.

Eldener; “UTİKAD’ın 2019 yılındaki tüm faaliyetlerinin detaylı bir şekilde yer aldığı UTİKAD Faaliyet Raporu’nu çevresel sorumluluk bilinciyle bu yıl ilk kez dijital olarak yayınladık. Şunu da belirtmek isterim ki 2020 yılı başında UTİKAD’ın sektöre ve üyelerine hizmeti ve desteği, 2 yeni çalışma ile devam edecektir.

İlk olarak belirtmekten mutluluk duyarım ki; sektördeki eğilim ve beklentileri ölçmeye yönelik, Prof. Dr. Okan Tuna hocamızın katkılarıyla belirli dönemlerde hazırladığımız Lojistik Sektöründe Eğilimler ve Beklentiler Araştırması’na tekrar başladık. Birçok önemli konuya değinen araştırmanın lojistik sektörünün profili, eğilimleri ile beklentilerini ortaya çıkaracağına ve gelecek politikalarının oluşturulmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Araştırma kapsamında hazırlanan anketi geçtiğimiz ay siz üyelerimize gönderdik, anket sonuçlarına ilişkin raporumuzu Ocak ayı başında yayınlayacağız.

emre-eldener-004.jpg

İkinci çalışmamız ise 2019 yılı başında UTİKAD İcra Kurulu’ndaki yeniden yapılanmayla birlikte kurulan Sektörel İlişkiler Departmanı’nın hazırlamakta olduğu “2019 Yılı Uluslararası Lojistik Sektörü Raporu” olacak. Bu raporda lojistik sektörünün küresel görünümü, Türkiye lojistik sektörü değerlendirmesi yer alacak olup her taşıma modu bazında istatistiki incelemelere ve 2019 yılında öne çıkan gelişmelere yer verilecektir. Bu raporun, yeni iş ilişkilerini kurarken Türkiye lojistik sektörü hakkında yararlanılabilecek bir kaynak olarak hem sektörün tümüne hem de UTİKAD üyelerine katkı sağlamasını umuyoruz.” şeklinde konuştu.

utikad-genel-kurul.jpg

UTİKAD’ın lojistik sektöründeki birçok alanda çalışmalar yürüttüğünün ve olumlu sonuçlar aldığının da altını çizen Eldener, konuşmasının ardından 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri üyeler ile paylaştı. Yıllık faaliyet raporunun sunulmasının ardından denetim kurulu raporlarının ibrası gerçekleşti ve bütçeler onaylandı.

utikad-toplanti-001.jpg

 

utikad-37.-genel-kurul-toplantisi.jpg

 

utikad-genel-kurul-toplantisi.jpg

 

utikad-37.-genel-kurul.jpg

 

utikad-toplanti-odul-toreni.jpg

 

utikad-20.yil-uye-odulleri.jpg

 

 

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.