2014 MODEL YENİ SCANIA STREAMLINE’DA TAM DONANIMLI KAMPANYA

2014 MODEL YENİ SCANIA STREAMLINE’DA TAM DONANIMLI KAMPANYA

Scania Finansman A.Ş. ile ortak yapılan kampanyada 50 bin Euro kredi alımlarında 24 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.

Scania, karayolu taşımacılığına sunduğu yenilikçi sistemlere sahip ürün gamı için kaçırılmayacak bir satış kampanyası sunuyor. Scania Finansman A.Ş. ile ortak yapılan kampanyada 50 bin Euro kredi alımlarında 24 ay yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor.


Scania, 24 ay sıfır faiz ile müşterilerini bekliyor

Ağır Ticari araç sektörünün önde gelen markalarından Scania, kaçırılmayacak finansman ve takas kampanyasını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren Scania, 50 bin Euro kredi alımlarında yüzde 0 faizli 24 ay vade fırsatı içeren finansman desteği veya takas fırsatı sunuyor.

1891 yılından beri faaliyette olan Scania Finansman A.Ş. , çekici, otobüs ve deniz       motorlarında önde gelen bir üreticidir. 100’ün üzerinde ülkede faaliyet gösteren Scania müşterilerine uygun imkanlar sunmaya devam ediyor.


Kampanya mart ayı sonuna kadar devam edecek

Scania, G400 LA4X2HNA Highline kabin ve G400 CA4x2HSA çekicilerinde müşterilerine Mart ayı sonuna kadar takas ve 24 ay kredi için yüzde 0 faiz uygulamasını devreye alan Scania, finansman kuruluşu Scania Finansman A.Ş. ile beraber yapılan çalışmada 36 ve 48 aya varan çok uygun vade seçenekleri de sunuyor.
scania.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.