2019’u zirvede tamamlayanlar ödüllerini aldı

2019’u zirvede tamamlayanlar ödüllerini aldı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler’de 2019 yılı 2. Dönem Yetkili Servisler toplantısı, 20 Aralık’ta Ankara Hilton Garden Inn Oteli’nde düzenlendi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yöneticilerinin de katıldığı Yetkili Servisler toplantısında konuşan Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu, 2019 yılını değerlendirdi ve önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

Anlamlı ve güzel bir yarış

MAN araçlarının sadece üstün nitelikleri ile değil, aynı zaman da Satış Sonrası Hizmetler’de sunduğu hizmet kalitesiyle de sektörde fark yarattığını belirten Şinasi Ekincioğlu; “Zorlu ve rekabetin yoğun olduğu bir sektördeyiz. Bu yüzden, bizim için araçlarımızın üstün niteliklerinin yanı sıra satış sonrasında da rekabetçi olabilmek, en üst seviyede hizmet sunabilmek çok önemli. Servislerimizin bir taraftan sektördeki rekabette en önde yer alırken, diğer taraftan da kendi aralarında ‘en iyi hizmeti’ sunma yarışına girebilmeleri bizler için ayrı bir mutluluk. Bu anlamlı ve güzel yarışta ilk üç sırayı alan yetkili servislerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Toplantıda satış sonrasına ilişkin yedek parça, teknik hizmetler ve servis geliştirme konularına yönelik yetkili servis temsilcileri de görüş ve önerilerini dile getirdi.

2019’u zirvede tamamlayanlar ödüllerini aldı

Konuşmaların ardından ‘MAN Servis Değerlendirme Sistemi’ ve ‘Müşteri Memnuniyeti’nde dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. 2019 yılı 2. Dönem Servis Değerlendirme Sistemi’nde ‘B Tipi Yetkili Servisler’ kategorisinde, birinciliği Trakman Otomotiv, ikinciliği Bakiler MAN, üçüncülüğü Can Kardeşler Otomotiv aldı. ‘C Tipi Yetkili Servisler’ kategorisinde de, bir önceki dönemde olduğu gibi yine Ay-MAN Otomotiv ilk sırada yer alarak birinciliği kimseye kaptırmadı. ‘Sürekli Kalite Ödülü ise, Can Kardeşler Otomotiv’in oldu.

Müşterilerden tam not aldılar

Bağımsız araştırma şirketleri tarafından MAN Yetkili Servislerinden hizmet alan tüm müşterilere ulaşılarak yapılan memnuniyet anketleri de sonuçlandı. Müşteri Memnuniyeti sıralamasında bir önceki dönem olduğu gibi yine Bakiler MAN ilk sırada yer alarak, 2019’u zirvede tamamladı. Sıralamada Güzeller MAN ikinci olurken, Şensan Otomotiv İzmir Şubesi ise üçüncü oldu.

man-2019_2_donem_b_tipi_servisler_ikincisi.jpg

 

man_2019_2_donem_c_tipi_servisler_birincisi_.jpg

 

man_2019_2_donem_surekli_kalite_odulu.jpg

 

man_2019_2_donem_musteri_memnuniyeti_ucuncusu.jpg

 

man_2019_2_donem_musteri_memnuniyeti_ikincisi.jpg

 

man_2019_2_donem_musteri_memnuniyeti_birincisi.jpg

 

man_2019_2_donem_b_tipi_servisler_ucuncusu-001.jpg

 

man_2019_2_donem_b_tipi_servisler_birincisi.jpg

 

man_servisler_toplantisi.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.