2020 yılı satış hedefi 7.000 adet

2020 yılı satış hedefi 7.000 adet

Markanın güncellenen tasarım dilini temsil eden SCALA modeli, iki farklı benzinli ve bir dizel motor seçenekleriyle birlikte 209 bin 900 TL’den başlayan fiyat etiketine sahip.

ŠKODA SCALA’nın Karaköy’de Galataport İstanbul’da gerçekleştirilen basın lansmanında konuşan Yüce Auto-ŠKODA Genel Müdürü Zafer Başar, markada model çeşitliliğinin artmasıyla birlikte yükselen bir trend içinde olmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Son dönemde ŠKODA markası, model çeşitliliğini önemli oranda artırdı. Bildiğiniz gibi SUV modellerimiz, yenilenen SUPERB ve yakında aramıza katılacak yeni OCTAVIA ile genç bir ürün gamına sahibiz. Bugün yakından tanıyacağınız SCALA en yeni modellerimizden biri olarak müşterilerimize sunuluyor. Rekabetin çok büyük olduğu hatchback segmentinin vazgeçilmez modellerinden biri olacağını düşündüğümüz SCALA, markanın yükselen trendinde temel taşlardan biri olacak” dedi.

ŠKODA markasının ve SCALA modelinin hedeflerini de anlatan Başar, sözlerine şöyle devam etti;

“ŠKODA tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyüme hedefleri olan bir markadır. Bu hedefler doğrultusunda Türkiye‘de her geçen gün artan satış adetlerimiz ile pazar payımızı yükseltiyoruz. SCALA da bu hedeflerimize ulaşma yolunda bize destek olacak önemli bir modelimiz. ŠKODA markası olarak 2020’nin başında belirlediğimiz satış hedefimizi değiştirmedik ve minimum 25 bin adetlik hedefe ulaşmayı amaçlıyoruz. Böylelikle pazarın üzerinde bir büyüme oranı yakalama hedefindeyiz. Yeni SCALA modelimizin de getireceği sinerji ile bu hedeflere ulaşabileceğimizi düşünüyoruz. Yeni SCALA için 2020 yılı satış hedefimiz ise 7.000 adet. Bu sayede yıl sonunda en çok satan ilk iki modelimizden biri olacak ve önümüzdeki dönemde ilk 5 marka arasına girip yüzde 7 pazar payı alma hedefimize önemli destek sağlayacak modellerden biri olacak. Bununla birlikte bu hedefimize ulaşmamızı sağlayacak yeni Octavia’nın da gelişiyle birlikte tüm segmentlerdeki temsil oranımızı yüzde 92’ye çıkararak, her türlü beklentiye sahip kullanıcılar için alternatif modeller sunacağız.“

yuce-auto-skoda-genel-muduru-zafer-basar.jpg

ŠKODA SCALA: İleriye doğru büyük bir adım

ŠKODA’nın VISION RS konseptinden ilham alarak geliştirilen SCALA, aynı zamanda markanın ileriye doğru attığı büyük bir adım temsil ediyor. SCALA ismi, Latince “basamak“ veya “merdiven“ anlamına geliyor.

SCALA modeli; üst düzey fonksiyonelliği, sıra dışı tasarım ve ileri bağlantı teknolojileriyle birleştiriyor. MQB A0 platformu üzerine yapılan SCALA; yüksek verimliliğe sahip motorları, geniş iç hacmi ve dinamik hatlarıyla segmentinde büyük bir iddiaya sahip olacak.

Rasyonel ve teknolojik bir yaşam alanı

SCALA’nın kabini, kullanışlılığıyla dikkat çekerken sürücü ve yolcular için konforu her zaman ön planda tutuyor. VISION RS konseptiyle şekillenen kabinde, her ŠKODA modelinde olduğu gibi cömert bir yaşam alanına 467 litrelik büyük bir bagaj hacmi eşlik ediyor. Koltuklar katlandığında ise bagaj hacmi 1.410 litreye çıkıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.