2020'ye yaklaşırken HNR'den dev yatırım

2020'ye yaklaşırken HNR'den dev yatırım

HNR Lojistik, 2019’da gerçekleştirdiği 50 araçlık mega çekici yatırımı için MAN araçlarını seçti. Sözleşme kapsamında HNR Lojistik MAN’dan, 30 adet TGX 18.460 LLS-U (Euro 6C) ve 20 adet TGX 18.470 LLS-U (Euro 6D) satın aldı.

HNR Lojistik’in satın aldığı MAN çekicilerin ilk 40 adedi, düzenlenen özel bir törenle teslim edildi. Kalan 10 adet TGX 18.470 LLS-U (Euro 6D) aracın teslimi ise Aralık ayında gerçekleştirilerek, HNR Lojistik ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. arasındaki 50 araçlık sözleşme, 2019 yılında tamamlanmış olacak.

HNR Lojistik’in  de satın aldığı EURO 6 D yeni nesil çekiciler, 1 Eylül 2019 itibariyle dünya ile birlikte aynı anda piyasaya verildi. Almanya’da TUV EXPERT’in yaptığı test sonucunda yeni nesil EURO 6 D çekicilerin, bir önceki versiyon olan EURO 6 C çekicilerden yüzde 4.2 daha az yakıt tükettiği tespit edildi. MAN Satış Direktöre Serkan Sara, bu oranın Türkiye’de yaptıkları testlerde yüzde 5-6’lara kadar çıktığını kaydetti.

MAN’ın İstanbul, İkitelli’deki tesislerinde gerçekleştirilen törene, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’den Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, İstanbul Şube Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Uzman Müşteri Temsilcisi Özgür Tutumlu ev sahipliği yaptılar. Törene, HNR Lojistik adına Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner, Genel Müdür Ercan Kulaksız ve Kara Nakliye Direktörü Sedat Geyik’in yanı sıra Antoto’dan Satış Müdürü Onur Ertaş ile Satış Yetkilisi Adnan Sarıyer de katıldılar.

man-hnr-lojistik-teslimat-toreni.jpg

Avrupa pazarına kaliteli, hızlı ve çevik hizmet

Hüner Global Lojistik grup şirketlerinden olan ve 2012 yılında kurulan HNR Lojistik, Avrupa ülkelerinde dinamik ve çevik bir hizmet sunuyor. 50 araçla kurulan ve bugün 500 araçlık bir filoya ulaşan HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melisa Hüner, şöyle konuştu:  “Bugün Almanya, Hollanda, Belçika, İtalya, İsviçre ve Avusturya pazarları ile çalışıyor. Babam İbrahim Hüner sayesinde benimsediğimiz ‘bir filin çevik olması zordur’ mantığı ile hareket ediyoruz. Çok fazla pazara açılmak yerine bulunduğumuz yerin en iyisi olmaya odaklanıyoruz. Bu doğrultuda çalıştığımız pazarlar içinde hap noktalara; Almanya ve İtalya’ya depolarımızı kurduk, ofislerimizi açtık. Kaliteli, hızlı ve çevik hizmet sunma yaklaşımımız ile daha şimdiden Almanya ve İtalya pazarlarında lojistik denildiğinde ilk akla gelen markalardan biriyiz.

Melisa Hüner

melisa-huner.jpg

MAN dünyada kabul görmüş bir marka

MAN, yerini bulmuş, oturmuş, dünyada kabul görmüş bir marka. MAN'ın ekibiyle bizim şirket kültürümüz örtüşüyor. Alımlarımızda bu çok etken oldu. Biz de kendi sektörümüzde verdiğimiz hizmete çok güvendiğimiz için iyi bir marka olan MAN'ı tercih ettik. Bu kararı alırken, şoförlerimizin ihtiyaçlarını, taleplerini de göz önünde bulundurduk. MAN araçları, üstün nitelikleriyle birlikte işletme giderleri, yakıt ekonomisi açısından tasarruf sağlıyor, şoförlerimizin de temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu yeni MAN'larımızla birlikte şoförlerimizdeki aidiyet duygusu ve çalışma azminin artmasını bekliyoruz.

“Araçlarımıza şoförlerimizin çocuklarının adlarını verdik”

Aldığımız MAN araçlarının üzerine, onları kullanacak şoförlerin çocuklarının, torunlarının isimlerini yazdırdık. Bu aslında, bu bir anlamda sosyal sorumluluk projelerimin başlangıcı olarak düşünebilir. Şoförlerin bindiği aracı daha da sahiplenmesi için kura çekerek araçlara çocuklarının veya torunlarının isimlerini yazdırdık. Gelen tepkiler inanılmaz güzel oldu. 400 şoförümüz arasından 50'sinin çocuklarının isimleri bu MAN araçların üzerinde olacak.”

man-hnr-lojistik-teslimat-toreni-001.jpg

Uluslarası Lojistik için dizayn edilmiş modeller

HNR Lojistik filosuna dahil olacak MAN çekicilerinin, uluslararası lojistik için dizayn edilmiş özel model ve paket araçlar olduğunu belirten HNR Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Arda Hüner de şunları söyledi: “Satın aldığımız MAN araçlarının tamamı, uluslararası lojistikte kullanılmak üzere dizayn edilmiş mega çekici modellerden oluşuyor. Buzdolaplı, novigasyonlu ve kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayan konforlu paket araçlarımız bunlar. HNR lojistik’e teslim etmekte olduğumuz 50 araçlık filonun 30’u, 460 beygir gücünde Euro 6C motorlarıyla her açıdan kendini kanıtlamış TGX 18.460 LLS-U modelimizden oluşuyor. Bu araçlar, üstün nitelikleri, düşük işletme giderleri ve sundukları bilinen yakıt tasarrufları ile sektör olarak gayet yakından tanınan, tercih edilen araçlar.

Arda Hüner

arda-huner.jpg

Yakıt cimriliği ekstra yüzde 5 arttı

HNR Lojistik filomuza katılacak 50 adet MAN mega çekicinin kalan 20 adetlik bölümü ise henüz Eylül 2019 itibari ile üretilmeye başlanan Euro 6D normundaki TGX 18.470 LLS-U’lardan oluşuyor. Euro 6D motora sahip çekiçlerde yapılan iyileştirmeler neticesinde bu araçlarda 10 BG ve 100 nm güç artırımı yapıldı ve toplam depo hacimleri ise 1090 lt’ye yükseltildi. Standart olarak gelen Michelin Lastik, 7” sahip multimedya ekrana sahip navigasyon, buzdolabı, XLX kabin, üst ve yan rüzgarlık seti, Turbo EVBec güçlendirilmiş motor freni, EfficientCruise ve Efficient Roll gibi zengin donanımlara sahip. MAN Euro 6D motorunun en önemli katkısı ise; Euro 6C üretimi motorun sektörde ün yapmış yakıt cimriliğine göre ]aha fazla tasarruf sağlamasıdır. Sonuç itibari ile seçilen araçların, tüm bu özellikleri ile HNR Lojistik filosuna güç katmalarını, MAN ile gerçekleştirdiğimiz bu güzel işbirliğinin hayırlı uğurlu olmasını dileriz”. 

man-hnr-lojistik-teslimat-torenmi.jpg

Uluslararası lojistik sektörünün seçkin markalarından Hüner Global Lojistik ve HNR Lojistik ile gerçekleştirilen işbirliğinin özel bir anlam taşıdığına vurgu yapan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara ise sözlerine şöyle devam etti: “MAN araçları, üstün nitelikleri, donanımları, teknolojileri ve zengin çeşitliliği ile segmentlerinin premium modellerini oluşturuyor. Her koşulda sağlanan üstün performans, yakıt tasarrufu, yaygın ve efektif satış sonrası hizmetler ile sunduğumuz ideal işletme çözümleri ile de bütüncül bir değer oluşturuyor, yaşam boyu maliyet avantajları sunuyoruz. Bu özet anlatımım sadece bizim bir söylevimiz değil, aslında piyasada edinilmiş, sektörde yıllardır kazanılmış, yaşanan bir toplam tecrübe. Farklı alanlarda her koşulda MAN araçlarını kullanan şoförlerimizden, işletme yöneticilerine, sahiplerine kadar herkesin söylediği, hemfikir oldukları tecrübeler. MAN, her alanda kendisini kanıtlamış bir marka. Dolayısıyla MAN’ın yaşam boyu iş ortakları arasına katılan HNR Lojistik gibi her seçkin marka, bize ayrı bir heyecan, gurur veriyor. Hüner Global Lojistik ve HNR Lojistik ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğimizin, uzun yıllar gelişerek süreceğine inanıyorum.”

serkan-sara-man.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.