2+2 koltuklu Yeni Tourliner teslim edildi

2+2 koltuklu Yeni Tourliner teslim edildi

NEOPLAN Yeni Tourliner’ın 2+2 koltuk dizilimli ilk otobüs teslimatı, Sümer Seyahat’e yapıldı.

Üç hafta önce Antalya’da gerçekleştirilen NEOPLAN Yeni Tourliner Türkiye Lansmanı için özel tasarım ve renklerle üretilen ilk 2+2 metalik gri otobüs, düzenlenen törenle Sümer Seyahat’e teslim edildi.

Antalya’da 24-25 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen etkileyici bir şovla ilk kez Türkiye’de görücüye çıkan NEOPLAN Yeni Tourliner, sınıfında liderliği oluşturan estetik, konfor, teknoloji, ekonomiklik alanlardaki üstün nitelikleri ve yüksek standartları ile henüz lansman sırasında otobüs sektörünün önde gelen temsilcileri tarafından büyük ilgi ve takdir görmüş, talep toplamıştı. Sınıfının tartışmasız lideri Yeni Tourliner, otobüsün premium markası NEOPLAN ailesinin gerçek bir üyesi olarak; sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel iç ve dış tasarımı ile değil aynı zamanda ileri teknolojisi, sunduğu benzersiz ekonomik kazanımlar ve yüksek güvenlik standartları ile de kısa sürede sektörde hayranlık uyandırdı.

Lansmanda şöför koltuğuna oturdu, el sıkıştı, teslim aldı

Yeni Tourliner’ın üstün niteliklerine paralel; müzik, teknoloji, tasarım ve koreografinin birleşerek, etkileyici bir görsel ve işitsel şölen olarak sahnelendiği lansmanın henüz ilk saniyelerinde sektör temsilcilerinde oluşan büyük beğeni ve hayranlık, dakikalar içinde talebe dönüştü. Türkiye Lansmanı’nda sergilenen; özel tasarım ve metalik renkde üretilen 2+2 oturma düzenli NEOPLAN Yeni Tourliner, Türkiye Turizm seyahat sektörünün köklü firması Sümer Seyahat’e satıldı. Lansman otobüsü olan özel metalik gri boyalı 2+2 oturma düzenli, ilk üretim Yeni Tourliner, 7 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen törenle Sümer Seyahat’e teslim edildi. İstanbul’da düzenlenen teslimat töreni, Sümer Seyahat firma sahipleri Sümer Yığcı ve Murat Yığcı ile firma yetkililerinin evsahipliğinde gerçekleşti. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Satış Sonrtası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu ve Otobüs Bölge Koordinatörü Önsel Demircioğlu’nun katıldığı törende, ‘ilk araç’ hatırası olarak firmaya plaket de takdim edildi.

Tasarım, teknoloji ve konforun ekonomi ile buluştuğu otobüs

NEOPLAN Yeni Tourliner’ın tasarım, tasarruf ve işletme giderleri gibi birçok noktada çıtayı çok yukarılara taşıdığını belirten Sümer Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Sümer Yığcı, “MAN ile uzun yıllardır devam eden ticari ilişkilerimizi ve dostluğumuzu, Yeni Tourliner ile devam ettirmenin mutluluk ve gururunu bir arada yaşıyoruz. Yeni Tourliner’ı  ilk gördüğümüz anda, almaya karar verdik” dedi.

Köklü dostluk ve işbirliği, ilk 2+2 Yeni Tourliner teslimatını getirdi

NEOPLAN’ın Yeni Tourliner ile seyahat sektöründe geleceği bugüne taşıdığını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu ise “Üretim bandından çıkan ilk 2+2 Yeni Tourliner’ı, Turizm Taşımacılığı sektörünün köklü firması Sümer Seyahat’e teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Firmalarımız arasındaki uzun yıllara dayanan dostluk ve işbirliği, üretilen ilk 2+2 nin henüz hemen lansman da satılıp, Sümer Seyahat’e teslim edilmesine sebep oldu. Yeni Tourliner, hem yolcular, hem kaptanlar, hem de işletmeler için en ideal avantajları bir arada sunuyor” şeklinde konuştu. Can Cansu, her alanda sunduğu tüm bu ayrıcalıklı özellikleri ile Türkiye seyahat sektöründe yeni bir dönem başlatan, standartları zirveye taşıyan Yeni Tourliner’ın kısa sürede pazarda çok önemli bir hareketlilik yaşatacağına olan inancını da dile getirdi. 

 

yeni-tourliner-sumer-seyahat-2+2-(1).jpg

yeni-tourliner-sumer-seyahat-2+2-(2).jpg

yeni-tourliner-sumer-seyahat-2+2-(3).jpg

sumer-seyahat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.