23 adet Sultan LF Otobüs Minibüs Kooperatifi'ne teslim edildi

23 adet Sultan LF Otobüs Minibüs Kooperatifi'ne teslim edildi

Otokar, şehiriçi ulaşımda konfor, ekonomi ve güvenliği bir arada sunan araçlarıyla belediyelerin, özel halk otobüsçülerinin ve kooperatiflerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Otokar’ın engelli yolcu taşımacılığına uygun en yeni otobüslerinden 23 adet Sultan LF’yi bünyesine katan Defne-Antakya Otobüs Minibüs Kooperatifi ulaşımda modern bir dönüşüme imza attı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, 7 metreden 18,75 metreye kadar farklı uzunluktaki otobüsleri ile belediyelerin toplu taşıma filolarını güçlendirmeye devam ediyor. Türkiye'nin en geniş ürün gamına sahip olan, Ar-Ge gücü ile toplu taşımacılıkta kullanıcı beklentilerine göre üretim gerçekleştirerek araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, Defne-Antakya Otobüs Minibüs Kooperatifi'ne 23 adet Sultan LF teslimatı gerçekleştirdi.

Tarihinde birçok medeniyete ev sahipliği yapan, gastronomi ve kültürel zenginlikleri ile ünlü Hatay'ın Defne İlçesinde faaliyete başlayan Defne-Antakya Otobüs Minibüs Kooperatifi, artan yolcu kapasitesini karşılamak, iki ilçe arasındaki ulaşıma konfor katmak için Otokar Sultan LF’yi tercih etti. Engelli yolcu taşımaya uygun alçak tabanlı yapısı, çevreci ve ekonomik olmasıyla dikkat çeken Sultan LF otobüslerinin teslimatı, geniş katılımlı bir törenle Hatay Harbiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nde gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin şehir taşımacılığının modernleşmesi konusunda hayata geçirdiği vizyoner yaklaşımı ve planlaması sayesinde gerçekleşendönüşüm çalışmaları kapsamında Defne-Antakya arasında kullanılacak 23 adetlik Sultan LF teslimat törenine, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Muhammed İkbal Polat, S.S Defne-Antakya Otobüs Minibüs Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Ali Oduncu, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti, Otokar yetkili satıcısı Burç Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Burç ve ilin önde gelen yöneticileri katıldı.

“TOPLU TAŞIMA HİZMETİ MODERN ARAÇLARLA SAĞLANACAK”

Bir süredir devam eden toplu taşımada dönüşüm projesi hakkında bilgi paylaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, vatandaşlara konforlu ulaşım sağlanması aynı zamanda esnafın da kazancının artması için tüm ilçelerde gerçekleştirilen dönüşüm çalışmalarının İstanbul Teknik Üniversitesi ile birlikte yürütüldüğünü söyledi. Savaş; "Tüm sorunları göz önünde bulundurarak güvenli ve konforlu bir ulaşım güzergahı hazırladık. Proje kapsamında kooperatifleri tek çatı altında topladık; şoför esnafımızı eskimiş araçlardan kurtardık. Araçlarımız engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun. Vatandaşlarımız özel araçlarla ulaşım sağlamak yerine daha uygun fiyatlara, daha konforlu ulaşım ihtiyacını karşılayacak. Defne ilçesinde başlattığımız bu dönüşüm tüm ilçelerimizde gerçekleştirilecek" dedi.

Teslimat töreninde Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman ise şöyle konuştu; "Yeni hat ve otobüslerimiz vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş'ın vizyoner planlaması sayesinde başlatılan toplu taşımadaki dönüşüm sayesinde vatandaşlarımız daha sağlıklı, modern, güvenli bir ulaşım imkanına kavuşuyor. Şehrimizde yaşayan herkesi toplu ulaşıma teşvik etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Alçak tabanlı, içi yüksek tavanlı, biniş rampası yer alan ve yolcusuna rahatlık sağlayan Otokar Sultan LF otobüslerimizle kaliteli, huzurlu bir ulaşım imkanı sunulacak" açıklamasını yaptı.

Defne ve Antakya toplu ulaşımında yeni bir dönem başlatacak araçların teslimat töreninde Sultan LF'nin modern tasarımının yanı sıra gelişmiş teknik özellikleriyle de sektöre kısa sürede yeni bir soluk getirdiğini belirten Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, "Hatay'ın modernleşen şehiriçi ulaşımında Otokar'ın yeni otobüsü Sultan LF'nin tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Sultan LF; engelli yolcu taşımacılığına uygun tam alçak tabanlı yapısı, konforu ve ferah iç tasarımı ile Hatay halkına rahat bir yolculuk imkanı sunarken, düşük işletme giderleri, düşük yakıt tüketimi, satış sonrası hizmetleri ile kullanıcısının yüzünü güldürecek. Modern tasarımı, çevreciliği ve gelişmiş teknik özellikleri ile Hatay'ın modern yüzünün temsilcisi olacak, ulaşımına yeni bir soluk getirecek araçların Hataylılara hayırlı olmasını dileriz" dedi.

ŞEHİRİÇİ ULAŞIMDA KONFOR ÇITASINI YÜKSELTTİ

Sınıfının tek tam alçak tabanlı otobüsü olma özelliğine sahip olan Sultan LF, yolcu kapasitesi, engelli yolcu rampası, geniş yolcu alanı, rampaları kolayca tırmanmasını sağlayan yüksek tork değeriyle de dikkat çekiyor. Yolculardan ayrılmış özel sürücü bölgesi, kısa vites kolu ve konforlu sürüşü ile rakiplerinden ayrışan Sultan LF'de klima, kamera ve kayıt sistemleri, dijital hat tabelaları gibi zengin donanımlar standart olarak sunuluyor. Güçlü motoru ile her türlü yol koşulunda üstün performans sunan Sultan LF, hafif gövde yapısı ile güç ve ekonomiyi birlikte sunuyor. 8.4 metrelik uzunluğa sahip. Standart olarak 21+4(katlanır)+35+1, isteğe bağlı olarak 21+42+1 ve 21+1(tekerlekli sandalye)+35+1 yolcu taşıma kapasitesiyle üretilebilen Sultan LF, şehir içi ulaşımda fark yaratıyor.

1519048771_otokar___sultan_lf___antakya_teslimat___gorsel1-(1)-(medium).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.