25 Semi Treyler teslimatı yapıldı

25 Semi Treyler teslimatı yapıldı

Otokar, Argın Uluslararası Nakliyat’a 25 adet tenteli semi-treyleri teslim etti.

Her geçen gün artan pazar ihtiyacına akılcı ve hızlı çözümler üreten Otokar, Iğdır merkezli Argın Uluslararası Nakliyat’a gerçekleştirdiği bu teslimatla birlikte firmanın filosundaki toplam treyler sayısı 90’a ulaştı.

Teslimat törenine Argın Uluslararası Nakliyat adına Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Argın, Yaycılı Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yaycılı, Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder katıldı. Törende Argın Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Argın, “Filomuzu güçlendirmek adına yaptığımız alımda Otokar Tırliner’ı seçmemizdeki en önemli nedenlerden biri Otokar markasının verdiği güven. Bunun yanında, geniş servis ağı, araçların üstün teknolojisi, kalitesi ve yüksek ikinci el değerleri de Otokar’ı tercih etmemizde büyük rol oynadı ” diye belirtti.

Otokar Treyler Satış Birim Yöneticisi Murat Özsoy ise teslimata ilişkin “Argın Uluslararası Nakliyat’ın filo genişletme çalışmalarında Otokar’ı tercih etmesi bizim için gurur verici. Kendilerine yeni araçlarının hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Otokar Tırliner tenteli semi-treyler

Kuru yük taşımacılığı için geliştirilen Tırliner semi-treylerler, 385/65 R 22.5 lastik ebatlı ve 2.70 iç net yüksekliğe sahip. Araçta, iç yüksekliğini 2.750-2.800-2.850 mm yapacak şekilde araç seyrine imkan veren pimli tavan kaldırma sistemi bulunmakta. Yükleme kolaylığı sağlamak adına arkadan öne doğru tavan ve yanların beraberce kayarak araç brandasının komple açılabilmesine imkan veren kayar tente sistemi de yine Tırliner’ın özellikleri arasında.

 

argin-otokar-teslimat.jpg

 

tirliner_k-copy.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.