30 Adet Sprinter'ı filosuna kattı

30 Adet Sprinter'ı filosuna kattı

Anko Taşımacılık personel ve okul servislerinde filosuna “yıldız” yatırımlar yapıyor

Güneydoğu Anadolu bölgesinde okul servisleri ve personel taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Gaziantep merkezli Anko Taşımacılık, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Otomotiv aracılığı ile Anko Taşımacılık filosuna 30 adet Sprinter aracını ekledi.

Anko Taşımacılık satın aldığı 30 adet Sprinter’i yazıhanelerinde gerçekleştirilen tören ile teslim aldı. Filosunda 200’e yakın araç bulunan Anko Taşımacılık’ın Mercedes-Benz marka araç sayısı gerçekleştirilen teslimatla birlikte 33 adede yükseldi. Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Yetkilii Bayii Koluman Otomotiv’den Koluman Gaziantep Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Burak Akkar, Anko Taşımacılık’tan şirket ortakları Erdem Kasapoğlu ve Aykut Kömürcügil katıldı.

Anko Taşımacılık, Mercedes-Benz Türk’e, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Koluman Otomotiv’e ve Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler’e verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Şirket ortakları Erdem Kasapoğlu ve Aykut Kömürcügil: “Anko Taşımacılık olarak, özellikle Gaziantep başta olmak üzere şehire komşu illerde okul servisi ve personel taşımacılığı yapıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için öncelikli sırada, bu yüzden de müşterilerinin beklentilerini çok iyi anlayan ve ona göre araçlar tasarlayan Mercedes-Benz Türk ile çalışmaktan çok mutluyuz ve filomuzu uygun finansman koşulları ile Mercedes-Benz marka araçlarla genişletmekten büyük bir onur duyuyoruz. 2016 yılında da Mercedes-Benz ve Koluman Gaziantep ile işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Dinamik ve sürekli gelişmekte olan taşımacılık sektörünün ihtiyaçlarına güvenli, konforlu ve düşük işletme maliyetine sahip hafif ticari araç modelleri ile hızlı ve etkin şekilde cevap veren Mercedes-Benz Türk, kredi, servis, bakım ve geri alım hizmetleriyle de sektörün beklentilerini en iyi şekilde karşılayarak gelişimlerini desteklemeye devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.