3M’den Türkiye’de ilginç ve yaratıcı bir eğitim

3M’den Türkiye’de ilginç ve yaratıcı bir eğitim

Yüzyılı aşkın süredir hayatı kolaylaştıran binlerce yenilikçi ürünün mucidi olan 3M, Türkiye’de ilk kez yapılan, yaratıcılık ve dayanıklılık kavramlarının masaya yatırıldığı bir eğitime imza atıyor.

Yüksek performanslı araçları kaplama ve kişiselleştirmedeki uzmanlığıyla bilinen 3M, Türkiye’de bir ilke imza atarak 3M Araç Kaplama Eğitim ve Sertifikasyonu programını başlattı. Sektöründe uzman elemanların yetiştirilmesini amaçlayan program Türkiye’de bir ilk olmasıyla da dikkati çekiyor.

İlk kez Türkiye’de

3M’nin daha önce Avrupa ve ABD’de gerçekleştirdiği “Araç Kaplama Eğitim” programı bu kez Türkiye’de yapılacak. 3M, Türkiye’nin farklı illerinden katılımcıların yer aldığı program sayesinde, sektörde yenilikçi ve yaratıcı bir kanalın açılacağı düşüncesinde…

Yaratıcı düşüncenin ürüne yansıması

Araç kaplama materyallerinin tasarımı ve kalitesinin yanı sıra işlemi gerçekleştiren uzmanın eğitimi ve donanımının önemine de vurgu yapan 3M yetkilileri, yapılan eğitim çalışması sayesinde hem sektörde bu alanda uzman kişilerin yetiştirilmesi hem de uygulama yapılan ürünün dayanıklılığının artırılması gibi iki yönlü bir eğitim çalışması hedeflediklerini ifade ettiler.

Testte başarılı olan, Sertifikalı 3M uzmanı oluyor

3M Doğu ve Orta Avrupa Yüksek Teknik Servis Mühendisi Yotam Yahel’in katılımıyla 30 Nisan ve 1 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen uygulamalı eğitim sonunda Türkiye’nin farklı illerinden gelen katılımcılardan test bölümünde başarılı olanlar, 3M Sertifikalı Uygulama Uzmanı olmaya hak kazandılar.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.