"41 P" Plaka 133 Bin TL'den satıldı

"41 P" Plaka 133 Bin TL'den satıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan ihaleyle 200 adet P plakanın satış ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME)’nin P plaka ihalesi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Muhammen bedeli 74 bin lira olarak belirlen 200 adet P plakanın satışa sunulduğu ihalede en yüksek teklifi 133 bin 920 TL ile Martur firması verirken en düşük teklifi 98 bin 103 TL ile Erkan Yavaş verdi.

461 KİŞİ TEKLİF VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın Komisyon Kurulu Başkanlığında 30 kişinin bulunduğu ihale komisyonu 464 dosyanın usule uygunluğunu inceledi. Yapılan ilk incelemelerde 45 dosyada evrak eksikliği tespit edildi. Değerlendirmede 45 kişi ihale dışı kaldı. İhale dosyasında tespit edilen usul hatalarının yanı sıra teklif zarflarında da çeşitli hatalardan dolayı geçersiz teklifler oldu.

KAPALI ZARF USULÜYLE YAPILDI

Kapalı zarf usulüyle yapılan ihalede, 419 adet geçerli teklif katılımcıların huzurunda tek tek okunarak açıklandı. Ana ekranda tekliflerini ve sıralarını gören katılımcılar ihaleyi takip etti. En yüksek teklifi verenden en düşük teklifi verene doğru yapılan sıralamayla 200 adet P plaka en yüksek teklifi veren sahiplerini buldu.

HER KATILIMCI 1 ADET PLAKA ALABİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), yoğun talep ve ortaya çıkan ihtiyaç üzerine 2007 yılından bu yana ilk kez 200 P plaka için ihaleye çıktı. Muhammen bedeli 74 bin lira olarak belirlenen plakalar için yapılan ihaleye katılan her katılımcı sadece 1 plaka alabildi.

 

plaka-tahit-41p-(2).jpg

 

 

plaka-tahit-41p-(3).jpg

 

 

plaka-tahit-41p-(4).jpg

 

 

plaka-tahit-41p-(5).jpg

 

 

plaka-tahit-41p-(6).jpg

 

 

plaka-tahit-41p-g.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.