450 Adetlik Dev Kamyon Teslimatı

450 Adetlik Dev Kamyon Teslimatı

Mercedes-Benz Türk, Barsan Global Lojistik ile yaptığı anlaşmayla 450 adet Actros 1841 LSNRL kamyonun satışına imza atarak sektörün ve tarihinin en büyük kamyon filo satışını gerçekleştirdi.

Pazarın lideri Mercedes-Benz Türk’ten “Yıldızlı Satış”

   Son 13 yıldır Türkiye’de 6 TON ve üzeri kamyon pazarının liderliğini aralıksız sürdüren Mercedes-Benz Türk, söz konusu Actros 1841 LSNRL kamyonları ürün, servis sözleşmesi, kasko sigortası, projenin finansmanı ve ikinci el takası içeren “Yıldızlı Satış” kapsamında teslim ediyor. Yeni kamyonların finansmanı ve sigortaları Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler şirketi, takas işlemleri Truckstore tarafından, kullanım süresince servis hizmetleri Mercedes-Benz Türk yetkili servis ağı tarafından bir servis sözleşmesi kapsamında sağlanıyor.

   Güçlerini bir kez daha birleştiren Barsan Global Lojistik, Mercedes-Benz Türk, Mercedes-Benz Finansman Türk’ün ve Mengerler Ticaret Türk yöneticilerinin bir araya geldiği teslimat töreninde lojistik sektörünün gelişimi ve filo yatırımlarının önemine vurgu yapıldı.  

 

Süer Sülün: “Bu Teslimat, Türk Lojistik Sektörünün Geldiği Noktanın Göstergesi”

   Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, “2009 yılında 41 adetlik teslimatımızı 41 kere maşallah diyerek yine siz değerli basın mensupları ile birlikte kutlamıştık. Aradan geçen sürede o günlerde hayal bile edilemeyecek filo satış rakamları gerçekleştiriyoruz. Bugün bizi bir araya getiren 450 adetlik teslimat, Türk lojistik sektörünün gelişiminin ve geldiği noktanın net bir göstergesidir. Bu gelişimin devam etmesi, Türkiye ekonomisinin büyümesine ivme kazandıracaktır. Türkiye’nin ve sektörümüzün en büyük filo teslimatını lojistik sektörüne 33 yıldır hizmet veren Barsan Global Lojistik şirketine yapmaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Yıllardır süren ve karşılıklı güven üzerine kurulu bu işbirliğimizin şirketlerimize ve Türkiye lojistik sektörüne hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.   

 

Cengiz Çaptuğ: “Mercedes İle İşbirliğimizin, Artarak Devam Edeceğine İnanıyorum”

   Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, “Barsan entegre lojistik hizmetini küresel bir ölçekte karşılayan global bir dünya şirketi olup, bugün ülkemiz haricinde 13 ülke, 24 ayrı lokasyonda hizmet vermektedir. Dinamik ve hızla büyüyen yapımızı yenilikçi, teknolojiyi kullanan yatırımcı kimliğimize borçluyuz. Mercedes ile uzun yıllardır devam eden işbirliğimizin hedeflerimiz doğrultusunda artarak devam edeceğinin inancındayım. Bugün bizi bir araya getiren 450 adetlik filo alımının Türk lojistik sektörü ve şirketimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.  

   Dev filonun teslimatına Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler Ticaret Türk öncülük etti. Mengerler Ticaret Türk Genel Müdürü Nusret Güldalı törende, “Ticari araç piyasasında bugüne kadar yapılan en büyük adetli teslimata imza atıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Barsan Global Lojistik şirketine, bizlere ve Mercedes-Benz kamyonlarına duydukları güven için teşekkür ederiz.” dedi.

   Teslimat töreninde dev filoyu temsilen sergilenen Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL alçak şasili çekici özellikle hacimli yük taşıyan uluslararası nakliye ve lojistik firmaları tarafından tercih ediliyor. Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL ticari araç pazarında ekonomik ve çevre dostu BlueTec motoru ile ön plana çıkıyor.

mercedes-benz-turk-pazarlama-ve-satis-direktoru-suer-sulun--barsan-glob....jpg

 

5 yılda 1050 Araç Teslimatı

   500 öz mal ve 1500 çekici sahibi Barsan Global Lojistik’in, 2010 yılından bu yana Mercedes-Benz Türk’ten toplamda 1050 adet araç teslim aldı.

mercedes-benz-turk-teslimat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.