4S konseptli Diyarbakır Ford Trucks açılışı yapıldı

4S konseptli Diyarbakır Ford Trucks açılışı yapıldı

Yurdun dört tarafında açılışları gerçekleştirilen, Ford Trucks konsepti altında kamyona özel yeni bir yapılanmaya imza atan Ford Otosan, şimdi de Diyarbakır’da 4S konseptiyle inşa edilen Diyarbakır Oto Ford Trucks tesisinin açılışını yaptı.

Ağır ticari araç sınıfında hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırmak için Ford Otosan tarafından başlatılan, bu özel yapılanmaya geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’da 4S konsepti ve donanımıyla inşa edilen Diyarbakır Oto Ford Trucks tesisinin açılışı, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün’ün de katılımıyla gerçekleşti.

‘2014 sonuna kadar 25 bayi 4S konsepti ile yenilenecek’

Ford müşterilerine satış, servis, yedek parça ve 2.el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için Diyarbakır’da inşa edilen Diyarbakır Oto Ford Trucks tesisinin açılış töreninde bir konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, yapılacak yatırımlarla 2014 yılı sonuna kadar 25 bayinin 4S konsepti ile yenileneceğini söyledi. Açılışa, Diyarbakır Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız da katıldı.


 

6350 m2 alanı ile Diyarbakır oto en büyük Ford Trucks tesisi oldu

Haydar Yenigün, Ford Trucks tesislerinin 7.si olan Diyarbakır Oto Ford Trucks tesisinin açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ford Otosan ailesine 2005 yılında katılan Diyarbakır Oto, bugüne kadar binek otomobilden kamyona kadar tüm ürün yelpazemizle hizmet verirken, bugün itibariyle işlerini ağır ticari hizmeti verecek olan Ford Trucks 4S tesisiyle büyüttü. 6350 metrekare kapalı kullanım alanıyla Diyarbakır Oto, en büyük Ford Trucks tesisimiz oldu. Son üç yılda toplam kamyon satışı sıralamasında ilk üçte yer alan ve markamızı ağır ticaride yıllardır açık ara bölge pazar liderliğine taşıyan bayimizin, yeni tesisle birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Kamyon satışında 2011 ve 2012 yıllarında aldığı Ford Başkanlık ödülü de, bayimizin satış performansının yanı sıra müşteri memnuniyetine verdiği değerin somut bir göstergesidir. Bu vesileyle başta Odabaşı ve Bal ailesi üyelerini ve Diyarbakır Oto çalışanlarını tebrik ediyor, yeni yatırımlarının hayırlı olmasını dilerim."

Yenigün bayi teşkilatlanmasına vurgu yaptı

Hedeflere ulaşmadaki en önemli rekabet avantajlarının bayi teşkilatları olduğunu da vurgulayan Genel Müdür Yenigün; satış, servis, yedek parça ve 2. el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında toplayan Ford Trucks bayilerinin sayısının 2014 yılı sonuna kadar 25’e ulaşacağını da sözlerine ekledi. “Biz yatırım yapıyoruz, bayilerimiz de bizimle birlikte yatırım yapıyor. Kamyon bayi ağımız giderek güçleniyor. Bundan mutluluk duyuyor ve geleceğe olan inancımızı pekiştiriyoruz” diye konuştu.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.