50 adetlik yatırımın ilki ''MAN''

50 adetlik yatırımın ilki ''MAN''

Uluslararası lojistik taşımacılarından Onur Transport, 2013 yılı yatırımına MAN ile başladı. Firma MAN’dan 1 adet TGS 18.440 4X2 LLS-U çekiciyi filosuna ekledi.

Uluslararası Lojistik Firmalarından Onur Transport, 2012 yılında araç filosuna 50 adetlik çekici yatırımı yapma kararı aldı. Firma 2013 yılının ilk ayında filosunu genişletmek adına alacağı 50 adet çekicilerden ilkinin yatırımında MAN’ı tercih etti.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen törene MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve Onur Transport Filo Müdürü Yalçın Kaşıkçı katıldı.

Onur Transport’un yeni yatırımlarının tamamında "MAN" olabilir

Firma olarak teknolojiyi takip ettiklerini belirten Yalçın Kaşıkçı, müşterilerinin ve içinde bulundukları pazarın gereksinimlerini yakından takip ettiklerini söyledi.

Yalçın Kaşıkçı, “Nakliye ve lojistik sektörü, yaşadığımız coğrafya açısından oldukça önemli. Firma olarak filolarımızı güncel tutup teknolojiyi yakından takip etmemiz gerekiyor. MAN çekiciler bize hem yakıt tasarrufu, hem de konfor olarak büyük avantaj sağlıyor. Bu nedenle tercihimizi MAN olarak belirledik” diyerek yatırımlarında MAN’ın ilk sırada yer aldığını ifade etti.

“Satış ve satış sonrasında fark yaratıyoruz”

Satış ve Satış sonrası hizmetlerde fark yarattıklarını belirten MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ise Onur Transport gibi güçlü bir firmanın çözüm ortağı olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Araçla ilgili kısa bir bilgi de veren Altun, “Teslimatını gerçekleştirdiğimiz TGS 18.440 4X2 LLS-U çekicilerde standart olarak, otomatik şanzıman, klima, ESP, çift yakıt tankı, EVBec Motor Fren sistemi ve Hava Süspansiyonlu Ön Aks gibi tüm ihtiyaçları karşılayacak donanım paketi bulunuyor” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.