A1 belgeli taşımacılar şikayete gittiler, üye oldular!

A1 belgeli taşımacılar şikayete gittiler, üye oldular!

Yaşadıkları sorunları iletmek için AK Parti Edirne İl Başkanlığına gelen A1 Belgeli Yolcu Taşıyan 500 kişilik grup, hem şikâyet iletti hem de partiye üye oldu.

Şehir içine sokulmadıkları gerekçesiyle AK Partiye gelen A1 Belgeli Yolcu Taşıyan Şirketler Derneği üyesi 500 kişilik grup sorunlarını ileterek AK partiye üye oldu. Tüm Türkiye A1. Yolcu Taşıma Şirketler Derneği Başkanı Mustafa Yaslı’ya AK Parti rozeti takan AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, sembolik olarak 22 soföre de rozet taktı. “A1 Belgeli taşımacıları yok saymayın”

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve'nin karşıladığı esnaflar adına konuşan Tüm Türkiye A1 Belgeli Yolcu Taşıyan Şirketler Derneği Başkanı Mustafa Yaslı, otobüs derneklerinin baskısı karşısında belgelerinin kısıtlanmak istendiğini ve bazı belediyelerin kendilerini yok saydığını söyledi. “Sorunlar ile ilgileneceğiz”
Yaslı, çözümü AK Parti'de aradıkları için AK Partili olmaya karar verdiklerini dile getirdi. AK Parti İl Başkanı Kahve de, dernek üyelerinin AK Parti'ye katılımlarından mutlu olduklarını belirterek, ''Sorunlarıyla ilgileneceğiz. Olayı detayları inceleyerek, bir çözüm yolu üretme noktasında üzerimize düşeni yapacağız, konunun takipçisi olacağız. Bir tarafı memnun edeceğiz derken, bir tarafı mağdur etmemek gerekir. Otobüs firmaları, A1 belgeli esnaf, vatandaş bu konunun tarafıdır'' dedi. www.tasimacilar.com 12.04.2012/18:05