ABC Lojistik lastik yönetimini Prometeon'a verdi

ABC Lojistik lastik yönetimini Prometeon'a verdi

Prometeon Türkiye, bu kez başta Asya ve Avrupa olmak üzere geniş bir coğrafyaya taşıma operasyonları gerçekleştiren Kayseri merkezli ABC Uluslararası Transporter A.Ş. ile 300 çekici 450 treylerdeki lastiklerin yönetimi için anlaşma imzaladı

Yurtiçi operasyonlarının yanı sıra Almanya, Avusturya, İtalya, Hollanda, Belçika gibi ülkelere transfer gerçekleştiren uluslararası lojistik ve nakliye şirketi ABC Uluslararası Transporter A.Ş. ve Prometeon Türkiye, 300 çekici 450 treylerdeki 4500 lastiğin yönetimi için güçlerini birleştirdi.

Lojistik sektörüne kara, hava ve deniz yolu taşımacılığının yanı sıra intermodal taşıma ile hizmet veren ABC Uluslararası Transporter A.Ş., iş birliği kapsamında Prometeon Türkiye'nin ProTruck çözüm ailesinde yer alan mobil bakım servisi FleetMobile hizmetlerinden yararlanacak. FleetMobile, gezici bir araç içinde, müşterinin lokasyonuna periyodik ziyaretler gerçekleştirerek lastik inceleme, hurdalık analizi, raporlama ve lastik bakımı hizmetlerini sunuyor. Fleet Mobile hem ölçüm hem de hava basıncına ilişkin tamamlamayı aynı anda yapması itibarıyla sektörde bir ilk olarak öne çıkıyor.

Bir yandan yatırımlarına devam ederken diğer yandan da bu iş birliğiyle operasyonel verimliliklerini çok daha yükselteceklerini belirten ABC Uluslararası Transporter A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, “Prometeon’dan ilk olarak 2018 yılında hizmet almaya başladık. ProTruck kapsamında lastik yönetimi ve raporlanmasının yanı sıra FleetMobile hizmeti sayesinde operasyonel maliyetlerimizi öngörerek etkin bir şekilde yönetilmesini sağladık ve tasarruf elde ettik. Değişen dünyanın değişen lojistik ihtiyaçlarına yanıt verirken, geniş bir coğrafyada sürdürdüğümüz taşıma operasyonlarımızı Prometeon’un ProTruck hizmetleriyle birlikte daha verimli hale getirmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Prometeon Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak ise iş birliği için “Prometeon Türkiye olarak ABC Uluslararası Transporter A.Ş ile 2018’den bu yana devam eden iş birliğimiz şimdi daha güçlenerek devam ediyor. İş birliğimizdeki yeni bir açılım ile filodaki 300 çekici ve 450 treylerdeki 4500 lastiğin ölçümleri, raporlamaları, stok yönetimi ve takibini gerçekleştireceğiz. Böylece ABC Uluslararası Transporter A.Ş.’nin lastik yönetimini üstlenerek hem kendi işlerine daha fazla odaklanabilmelerini sağlayacağız hem de lastik konusundaki maliyetlerini minimize edeceğiz” dedi.

Prometeon Türkiye, ABC Uluslararası Transporter A.Ş. filosundaki 300 çekici 450 treyler için lastik yönetimi gibi hizmetlerin yanı sıra Prometeon Türkiye’nin mobil bakım servisi FleetMobile hizmetlerinden yararlanacak. “ProTruck” çatısı altında yürütülen yeni lastik ihtiyaçlarının tespiti kapsamında ABC Uluslararası Transporter A.Ş. için yeni lastikler de sağlayan Prometeon ayrıca, düzenli saha çalışmaları ve hurdalık analizi ile zamanında tespit ve müdahale, doğru hava basıncı uygulaması ve stok yönetimi hizmetlerini de sunacak.

Prometeon Türkiye, premium marka Pirelli ticari lastiklerle beraber sunduğu ProTruck hizmetleriyle müşterilerin lastiklerinden en yüksek verimi almalarına destek olmayı ve ana işlerine odaklanmalarını sağlamayı hedefliyor.

 

protruck-1_s-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.