ABC Uluslararası Taşımacılık DAF ve TIRSAN'la Fark Atacak

ABC Uluslararası Taşımacılık DAF ve TIRSAN'la Fark Atacak

ABC Uluslararası Taşımacılık 50 adet DAF XF105.460Optimizerve 60 adet Yeni Nesil Brandalı Maksima Plus Semi-Treyler’ini TIRSAN Treyler A.Ş. Samandıra Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile teslim aldı.

TIRSAN bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv’in gerçekleştirdiği satışın teslimat törenine TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ABC Uluslar arası Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen ve DAF-TIRSAN Otomotiv Filo Satış Yöneticisi Ertuğrul Erkoç katıldı.

Yüksek performans

TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada ABC Uluslararası Taşımacılık ile uzun yıllardır süren işbirliğinin devam etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Nuhoğlu ‘DAF çekici ve TIRSAN treyler kombinasyonu yakıt sarfiyatında sağladığı tasarruf, her yol ve yük şartında değişmeyen yüksek performans seviyesi ile müşterilerimizin memnuniyetini arttırmakta ve tekrar alım yapmalarını sağlamaktadır’ dedi.

Yüzde beş yakıt ekonomisi

ABC Uluslararası Taşımacılığın satın aldığı 50 adet DAF çekicinin ZF ASTronic (otomatik) şanzımanlı olduğunu belirten Nuhoğlu ‘ZF ASTronic şanzıman, DAF motorunun sürüş ve frenleme performansını en üst seviyelere çıkartan özel yazılımı ile kullanım hatalarını bertaraf ederek manuel şanzımanlı araca göre %5 yakıt ekonomisi sağlamaktadır. Debriyaj balatası ömrünü iki katı artırmaktadır ve 80 kg’lık ağırlık avantajı sunmaktadır’ dedi. Çetin Nuhoğlu otomatik şanzıman sayesinde %5 yakıt tasarruf elde edildiğini vurguladı.

'DAF ve TIRSAN Araçları ile Hedeflerimizi Gerçekleştireceğiz’

ABC Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Bilen, gelişen ve yoğun rekabetin yaşandığı pazarda yeni yatırımlarla büyümeye devam ettiklerini belirtti. Bilen ‘Avrupa’da ve Ortadoğu pazarında pazar payımızı arttırmak amacıyla yaptığımız yeni araç alımlarımız ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz. 2014 hedefimiz olan Avrupa, İran ve Irak’ta büyümek, yeni yatırımımız olan DAF ve TIRSAN araçlarımız sayesinde gerçekleşecektir’ dedi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.