Active Lojistik Filosuna Yeni Volvo FH’lar İle Son Teknolojiyi Getiriyor

Active Lojistik Filosuna Yeni Volvo FH’lar İle Son Teknolojiyi Getiriyor

Uluslararası frigo kasa karayolu taşımacılığı alanında hizmet sunan Active Lojistik, filosunu Volvo Kamyon’un son teknoloji ürünleri yeni FH çekicileri ile genişletiyor.

Active Lojistik araçları, altyapısı ve portföyüyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Avrupa, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetleri arasında uluslararası taşımacılık hizmeti veren Active Lojistik, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için her zaman son teknolojiyi kullanırken filosunu da Volvo ile genişletiyor. Türkiye’de yeni Volvo FH çekicilerin ilk sahipleri arasına giren Active Lojistik için I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisi de öncelikleri arasında yer alıyor.

'Daha çevreci bir lojistik için Volvo'

Teslimat töreninde Active Lojistik firma sahibi Esvet Deniz yaptığı konuşmada, rekabetin her geçen gün arttığı lojistik sektöründe, kalite standartlarını yükselterek, müşterilerine daha iyi bir lojistik deneyimi sağlamak için Volvo çekiciler ile hizmet sunduklarını ve Active Lojistik olarak öz mal Volvo araçlarıyla, daha çevreci taşımacılık yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. ‘Müşterilerimiz tarafından takdir ediliyoruz’ Esvet Deniz açıklamasında ayrıca, "I-Shift’in her yönden faydasını görüyoruz. Uzun yol taşımacılığında düşük yakıt tüketimi ile konforlu ve güvenli bir sürüş sağlanması herkesin yararına olan bir durum. I-Shift’in sağladığı bu özellikler hem Active Lojistik operasyonları, hem sürücülerimiz hem de müşterilerimiz açısından fayda sağlıyor. Sürücülerimiz, sürekli vites değiştirmektense yola odaklanmanın rahatlığını yaşıyor. Müşterilerimiz de aldıkları hizmetin hem daha tasarruflu hem de hızlı olmasını takdir ediyor,” dedi.

‘Volvo FH sektöre yenilik getirdi’

Teslimat töreninde Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş’ta bir konuşma yaparak, Active Lojistik araçlarının Türkiye’deki ilk 50 yeni Volvo FH teslimatı içinde yer aldığının altı çizdi. Yeni Volvo FH çekicilerin her yönden sektöre yenilikler getirdiğini belirten Karataş, “Active Lojistik, yeni Volvo FH çekicileri teknolojik bir donanım ile tercih etti. Çevre duyarlılığı ve yakıt tasarrufuna verdiği önem ile Active Lojistik, I-Shift şanzıman sayesinde sürücülerinin konforunu arttırırken yüzde 7'ye kadar yakıt tasarrufu sağlayabilecek. Ayrıca I- Shift ve GPS’in birleştirilmesinden oluşan I-See sistemi ile de büyük avantaj sağlayacak’ dedi.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.