Ada Maden’den 25 Adet Man TGS ile Büyük Yatırım

Ada Maden’den 25 Adet Man TGS ile Büyük Yatırım

Ada Maden, 25 adet MAN TGS 41.400 8x4 BB kamyonu filosuna ekledi. Damper montajına uygun olarak imal edilen son teknoloji ürünü araçlar, düzenlenen törenle firma yetkililerine teslim edildi.

Ankara’da düzenlenen teslimat törenine, Ada Maden firması yetkilileri Bekir Onat, Celil Onat, Samet Onat, araçların satışını gerçekleştiren MAN Bayii Mapar Otomotiv Satış Müdürü Murat Yılmaz, Volkan Seçkin ile MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara katıldı.

Törende konuşan Ada Maden firma yetkilisi Bekir Onat, “Madencilik sektörü yaşadığımız coğrafya açısından oldukça önemli. Filolarımızı güncel tutup teknolojiyi yakından takip etmemiz gerekiyor. MAN bu açıdan bize hem yakıt tasarrufu hem de konfor olarak büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca satış sonrası hizmetlerde de fark yaratıyor. Bu nedenle tercihimizi MAN olarak belirledik” dedi.

Onat’tan sonra teslimat töreninde söz alan, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Müdürü Serkan Sara ise araçların firmaya bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.