Adahan Lojistik, Serin Treyler’den 100 Adet Optima Light Aldı

Adahan Lojistik, Serin Treyler’den 100 Adet Optima Light Aldı

Türkiye’nin önde gelen treyler üreticilerinden Serin Treyler, Adahan Lojistik’e 100 adet Optima Light treyler satışını gerçekleştirdi ve ilk 50 âdetini teslim etti.

Serin Treyler’in merkez fabrikasında yapılan teslimat törenine Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin, Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli, Adahan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Yıldıran, Adahan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Adnan Akkaya katıldı.

Yeni ürün yeni özellikler

29 ton taşıma kapasitesine sahip olan Adahan Design’larda normal şartlarda tokalı brandalı araçlarda kapak kullanılmazken, bu araçlarda 40 cm özel mukavemetli kapak kullanarak, yan yapı, çatı ve yük dengesini sağlamayı başardıklarını vurgulayan Recep Serin, ”Araçlarda İthal dingillerin yanı sıra şaselerde özel alaşımlı çelik kullanarak araçlarımızın kalitesini arttırdık. Çatı sisteminde ise önden arkaya, arkadan öne hareket edebilen özel bir sistem kullanarak yurt içi taşımacılığına uygun ve kullanıcısına kolaylık sağlayan bu ürünü geliştirdik. Ayrıca yeni ürünümüz yük güvenliği sertifikası EN-12642(XL) , tip onay sertifikası 2007 / 46 /AT ve alt regülâsyonlarına uygun olarak tasarlanmıştır. EN-126642 (XL) sertifikası üst yapı özelliklerinin her türlü yük güvenliği standardını karşıladığını gösteren ve Avrupa ülkelerine nakliye için anahtar rol oynayan bir sertifikadır’’ dedi.


50 adetlik teslimatla hedefe bir adım daha

Ağır vasıta pazarının geçen yıla göre daralmasına rağmen Serin Treyler’in satışlarını arttırmasının önemine değinen Recep Serin, yılsonundaki hedeflerini yakalayacaklarını, 50 adetlik teslimatla da hedefe bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti. Türkiye’nin en önemli lojistik firmalarından Adahan Lojistik’in Serin Treyler’i tercih etmesinin kendileri için çok önemli olduğunun altına çizen Recep Serin, “Sayın Cihan Yıldıran sektörde işini iyi yapan, sektöre yön veren kişilerin başında geliyor. Sayın Yıldıran’ın Serin’i tercih etmesi bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun kanıtıdır. Bir seferde 50 adetlik teslimatta bunun en güzel göstergesidir. Sayın Yıldıran’a gösterdiği yakın işbirliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Adahan “Standartları belirler”

Cihan Yıldıran da Türkiye’nin ekonomisinin büyüme trendin de olduğunu ve dünyayla entegrasyonunda lojistiğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Adahan Lojistik müşterisine en kaliteli, en modern ve en verimli modeli sunarak bu günlere geldiğini söyleyen Yıldıran, “standartları belirler” mottosuyla şirket stratejimize yön veriyoruz. Her zaman daha iyi bir yol ve daha iyi bir çözüm vardır. Serin ile çalışmamızın arkasında bu düşünceler yatmaktadır. Serin Treyler sektörde kendisine yer etmiş, vizyonu olan ve bu ülkeye değer katan bir firmadır. Kendilerine bu süreçte bizlere olan yakın ilgisinden ve yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.