AGİÇ Ulaştırma Hizmetleri’ne 14 Prestij SX

AGİÇ Ulaştırma Hizmetleri’ne 14 Prestij SX

Eskişehir merkezli AGİÇ Ulaştırma Hizmetleri filosunu Prestij SX ile büyüttü. Temsa yetkili servisi Durmaz Otomotiv tarafından 14 Prestij SX teslim edildi.

1950’li yıllardan beri Eskişehir merkezli olarak personel taşımacılığı alanında hizmet veren AGİÇ Ulaştırma Hizmetleri filosunu Temsa Prestij SX ile büyütüyor. Araçların teslimi için düzenlenen törene AGİÇ Turizm Genel Müdürü Yusuf Agiç, Nadir Toma, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci,  Eskişehir yetkili servisi Durmaz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Durmaz katıldı.  

Yeni yatırımlarla ilgili bilgi veren Yusuf Agiç, filolarında toplamda 31 adet araç bulunduğunu belirterek, “ Bu araçların 11 adeti büyük otobüs olmak üzere diğerleri 20 adet 27 kişilik midibüsten oluşuyor. Faik Agiç tarafından kurulan firmanın sektördeki yolculuğunu bugün oğlu İbrahim Agiç yürütüyor. Ailenin yine ilaç sektöründe ve gayrimenkul alanında faaliyet gösteriyor” dedi.

Prestij’in aylık avantajı bir şoför maaşı

Prestij tercihlerinde en önemli etkenin araçların düşük yakıt tüketimi olduğunu belirten Yusuf Agiç, “Daha önce yine Prestij araç kullandık. Bir süre farklı markaları da tercih ettik ama Prestij araçların işletme sürecindeki verimliliği görünce tekrar Prestij’e yöneldik. Bizim tespitlerimize göre Prestij araçların yakıt tüketimindeki sağladığı avantajın 1700 TL civarında olduğunu gördük. Bu da bir şoför maaşı yapıyor. 10 araç olduğunda yılda kazancınız daha da artıyor. Biz bu hesaplamalar neticesinde Prestij araca yönlendik” dedi.

11 Safir yatırım hedefi

Filolarında eski model büyük otobüsleri de Safir araçlarla değiştirmek istediklerini de belirten Yusuf Agiç, “Biz Eskişehir’de dünya markası ETİ firmasının taşımasını yapıyoruz ve ödeme sıkıntısı gibi bir sorunda olmuyor. Safir yatırımını bu yıl bitmeden de yapabiliriz hiç sorun olmaz” dedi.

Araçlarımız hayırlı olsun

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de Eskişehir’in en köklü taşımacılık şirketlerinden Agiç Ulaştırma Hizmetleri’ne Prestij teslimatı yapmaktan memnun olduklarını belirterek, “Yeni araçlarımız şirkete hayırlı olsun ve bol kazanç getirsin. Agiç Ulaştırma Hizmetleri ile işbirliğimiz önümüzdeki dönemde artarak devam edecek. Yetkili Servisimiz Durmaz Otomotiv’e teşekkür ediyoruz” dedi.   

 

agic-ulastirma-hizmetleri-2.jpg

agic-ulastirma-hizmetleri-1.jpg

agic-ulastirma-hizmetleri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.