Ağır yük taşımaçılığında Kässbohrer, yeni low-bed ile gücünü arttırma planlarını yapıyor

Ağır yük taşımaçılığında Kässbohrer, yeni low-bed ile gücünü arttırma planlarını yapıyor

Tırsan’ın markalarından Kässbohrer low-bed ürün gamının Avrupa lansmanı 20 Şubat 2014 Perşembe günü Tırsan’ın Almanya’da bulunan fabrikasında yapılan organizasyon ile gerçekleştirildi.

Organizasyonda Türkiye ayağı Comvex 2013 fuarında gerçekleştirilen Kässbohrer hidrolik dümenlenebilir low-bed ve low-loader ürün gruplarından 6 dingilli hidrolik dümenlenebilir Low-bed K.SLH 6 ve 3 dingilli hidrolik dümenlenebilir Low-loader K.SLL 3 ve K.SLL 2’nin tanıtımını gerçekleştirdi.

Sektör bu lansmanda bir araya geldi

Almanya’nin ihracat ve intermodal lojistik yollarının kesişim noktasında bulunan, stratejik konuma sahip Goch kentinde bulunan fabrikada yapılan lansmanda, Avrupa’da sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirmesi nedeniyle de ayrı bir boyut kazandı.

Katılımcı sayısı organizasyonu düzenleyenleri sevindirdi

Geniş katılım ile gerçekleşen lansmana Goch Belediye Başkan Yardımcısı Gabriele Theissen ve eski Belediye Başkanı Rudolph Lange gibi resmi protokolün yanı sıra ağır yük taşımacılığı sektörünü temsilen ESTA Genel Sekreteri Wim Richie, BSK Genel Müdürü Wolfgang Draaf ve VSL Genel Sekreteri Bernhard Philips katıldı. Kässbohrer Avrupa bayi ağının, tedarikçi firmaların üst düzey yöneticilerinin ve Kässbohrer müşterilerinin yoğun katılım gösterdiği program Asperden Karnaval Komitesinin gösterisi ile şenlik havasında tamamlandı.

Global üretici güç Goch fabrikası

Goch Belediye Başkan Yardımcısı Gabriele Theissen törende yaptığı konuşmada global bir üretici güç olan Kässbohrer’in ürün lansmanı için Almanya’da Goch’daki fabrikasını tercih etmesinin oldukça anlamlı olduğunu vurguladı.    

Avrupa’nın dördüncü büyük üreticisi

Tırsan Treyler A.Ş. İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İffet Türken “tüm sektörde siparişlerin %80 oranında düştüğü dönemde Kässbohrer’in Avrupa’nın dördüncü büyük üreticisi olmayı 2013 yılı sonu itibariyle başardı” diyerek başarılarını dile getirdi.

2018’e doğru

2018 yılı stratejik hedefi olarak açıkladkları 20 bin adetlik global üretim hedefini gerçekleştirmek yolunda yeni low-bed ürün grubu önemli bir kilometre taşı olarak gördükleri belirtildi.

Yeni uzayabilir low-bed serisi, 8 dingile kadar farklı dingil seçenekleri ve 130 ton taşıma kapasitesi ile; uzayabilir low-loader serisi ise 4 dingile kadar seçenekleri ve 96 tona kadar taşıma kapasitesi ile low-bed ürün grubundaki stratejik büyümeyi gösteriyor. Bu büyüme 2016 yılında Avrupa’da low-bed segmentinde liderlik hedefine odaklı olarak gerçekleştirilmiş bir adım olduğunu belirtilmekte.   

Tanitimi yapilan araçlarin öne çikan özellikleri;

K.SLH 6 Kässbohrer 6 dingilli hidrolik dümenlenebilir Low-bed:
Kässbohrer’in uzayabilir hidrolik dümenlenebilir 6 dingilli low-bed semi-treyleri K.SLH 6, 106 ton taşıma kapasitesi ile tüm ağır yük taşımaları için tercih edilmektedir. Hidrolik dümenlenebilir dingilleri ve uzaktan kumanda edilebilme özelliği ile K.SLH maksimum manevra kabiliyeti ve zor yol ve çalışma koşullarında esnek çalışma avantajı sunmaktadır. 34 tonluk deveboynu taşıma kapasitesi ve 15,2 metreye kadar uzayabilme özelliği sayesinde K.SLH 6’yı en zorlu ağır yük taşımaları için mükemmel tercih olacağını belirttiler.

K.SLL 3 Kässbohrer 3 dingilli Low-loader:
Kässbohrer 3 dingil low-loader K.SLL 3 yerden yüksekliği 400 mm ve yüksekliği 3.600 mm’ye kadar olan ağır yüklerin en güvenli şeklide taşınmasını sağlar. K.SLL 3 önden yükleme seçeneği sunarken, civatalı deveboynu sayesinde yükleme operasyonunu kısa sürede tamamlar. Özel mühendisliği ve donanımları ile en zorlu koşullarda dahi yükleme ve boşaltma operasyonlarını minimum manevra ile gerçekleştirir. 5.200 mm uzayabilme özelliğine sahiptir. K.SLL 3 ağır yüklerin ve anormal boyutlu yüklerin güvenle taşınmasını sağlamakta.

kassbohrer-low-bed-4.jpgkassbohrer-low-bed-6.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.