Akçansa filosunu MAN ile güçlendirdi

Akçansa filosunu MAN ile güçlendirdi

Çimento üreticisi Akçasa, gerçekleştirdiği yatırımla filosuna 28 adet MAN ekleyerek 20 adet TGS 32.360 8x4 hafif mikser, 5 adet TGS 41.400 8x4 pompa ve 3 adet TGS 18.400 EfficientLine çekiciyi törenle teslim aldı.

İstanbul’da gerçekleşen teslimat törenine, Akçansa Çimento A.Ş. Genel Müdürü Hakan Gürdal, Hazır Beton ve Agrega Genel Müdür Yardımcısı Cenk Eren ile Hazır Beton ve Agrega Teknik Müdürü Tarkan Büyükbaşaran katıldı. Törende, MAN adına MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Grup Müdürü Aydın Yumrukçal, İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ve Satış Koordinatörü Bülent Yobaş da hazır bulundu.

Akçansa filosunu MAN ile güçlendiriyor

Teslimat töreninde konuşan Akçansa Çimento A.Ş Teknik Müdürü Tarkan Büyükbaşaran, Marmara, Trakya, Ege ve Karadeniz bölgelerinde 42 adet hazır beton tesisi, Agrega üretim tesisleri, Büyükçekmece, Çanakkale ve Ladik çimento fabrikaları ile Türkiye’nin lider çimento üreticisi olduklarını, gerçekleştirdikleri yeni transmikser ve mobil beton pompası yatırımıyla filolarını güçlendirdiklerini belirten Büyükbaşaran, “Tüm yatırımlarımızı kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışımız çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Filomuzu MAN ile güçlendirmeye devam ediyoruz. Aldığımız 28 araçla birlikte şu anda filomuzda 120 adet özmal MAN araç oldu. Hem yakıt ekonomisi hem de dayanıklı olmasından dolayı tercihimizi MAN’dan yana kullandık” dedi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İstanbul Şubesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun ise Akçansa gibi sektör lideri bir firma ile işbirliği içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Akçansa’ nın filosuna eklediği TGS 18.400 Efficient Line çekicilerde otomatik şanzıman, klima ve ESP fren sistemi bulunuyor. TGS 32.360 8x4 hafif mikser araçlarda otomatik şanzıman ve klima standart olarak sunulurken, TGS 41.400 8x4 pompa araçlarında ise klima ve manuel şanzıman bulunuyor. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.