Akdaş Döküm GENÇSİSİAD’la Tecrübelerini Paylaştı

Akdaş Döküm GENÇSİSİAD’la Tecrübelerini Paylaştı

Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD) bünyesinde faaliyet gösteren Genç İşadamları Komisyonu (GENÇSİSİAD) Akdaş Döküm fabrikasına tecrübe paylaşım gezisi düzenledi.

Geziye GENÇSİSİAD Komisyon Başkanı Emre Ekinci, Komisyon Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Güven, S.Buğra Turgut, Korhan Uyar, Emre Ergün ve Gençsisiad Komisyonu üyeleri katıldı.

‘Para kaybetseniz de pes etmeyin'

Tecrübe paylaşım gezisinde Aktaş Döküm sahibi Niyazi Akdaş GENÇSİSİAD üyelerine döküm sektörü ve fabrika hakkında bilgi verdi. Akdaş; “Faaliyet gösterdiğiniz sektörde para kaybetseniz de pes etmeyin. Yatırım yapma odaklı düşünün ve risk almaktan korkmayın’ dedi. 2009 yılından bu yana Avrupa’nın en fazla döküm yapan fabrikası olduklarını söyleyen Akdaş, Avrupa da Kyoto protokolüne göre üretim kotalarının olduğunu hatırlatarak; ‘Biz de böyle bir engelleme olmadığı için bizim üretimimiz bu başarıyı yakaladı. Yine 2001 krizinde Avrupa’nın en fazla imalat yapan firması olduk. Bu bir istikrarın ve kararlılığın göstergesidir” ifadelerini kullandı.

‘Para kazandıktan sonra önceliğiniz yatırım olmalı’

Niyazi Akdaş; ‘Para kazandıktan sonra birinci önceliğiniz yatırım yapmak olmalıdır’ DİYEN Akdaş sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Birlikte çalıştığınız ve alışveriş yaptığınız insanlarla her zaman sevgi ve saygı değerlerini koruyun. Her zaman birbirimizi sevmeliyiz ve diyalog kurmalıyız. İnşallah ülkemizde de kavgalar ve kırgınlıklar biter, bir an önce kardeşlik havasına kavuşuruz. Bir toplumda söz sahibi insanların o topluma örnek olması lazım ve çok dikkatli davranması lazım’ diye konuştu.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.