Aksaray otobüs terminalinde 2012 yılında 1 milyondan fazla yolcu taşındı

Aksaray otobüs terminalinde 2012 yılında 1 milyondan fazla yolcu taşındı

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan araştırmada 2012 yılında Aksaray’dan diğer şehirlere rekor seviyede yolcu taşındığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre 2012 yılında Aksaray Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinden Aksaray firmaları tarafından en çok Ankara’ya 110 bin 679, İstanbul’a 79 bin 213, Konya’ya 58 bin 329 yolcu olmak üzere toplamda Türkiye’nin her yerine 1 milyondan fazla yolcunun taşındığı bildirildi.

Başkan Nevzat Palta’ya Teşekkür Yağıyor

Öte yandan “Terminaller şehirlerin aynasıdır” diyerek Aksaray Belediyesi Şehirlerarası Otobüs terminalini baştan sona kadar yenileyen ve Aksaray’a yakışır bir hale getiren Aksaray belediye Başkanı Nevzat Palta’ya hem terminal esnafından hem de vatandaşlardan teşekkür yağıyor.

Yıllardır terminalde vatandaşlara hizmet veren otobüs firmalarının işletmecileri Belediye Başkanı Nevzat Palta’nın talimatıyla tamamen yenilenen terminalde, yolcuların dinlenmesinden tutunda ısınmasına, rahat ve huzurlu şekilde yolculuk yapacak ortamı bulmasına kadar her şeyin düşünüldüğünü belirterek bu güzel hizmetinden dolayı Başkan Nevzat Palta’ya teşekkür ettiler. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.