Aktaş Holding  “Patent - Faydalı Model” ödülüne layık görüldü

Aktaş Holding “Patent - Faydalı Model” ödülüne layık görüldü

TAYSAD tarafından “Patent - Faydalı Model” alanlarında dernek üyesi firmalar arasında yapılan değerlendirmede, Aktaş Holding ilk sırada yer aldı.

Dünyanın dört bir yanında üretim tesisleri bulunan, 80’den fazla ülkede ürünleri satılan, bağımsız yedek parça grubunda dünyanın en geniş ürün gamına sahip şirketler grubu olan Aktaş Holding, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından derneğe üye tüm firmalar arasında yapılan değerlendirmeye göre, “Patent - Faydalı Model - Endüstriyel Tasarım” alanlarında zirvede yer almaya hak kazandı.

TAYSAD 35. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan ödül töreninde, birincilik ödülünü Aktaş Holding adına Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı Burhan Kurt teslim aldı.

Burhan Kurt : “Yakalanan Başarı Bizleri Gururlandırıyor”

TAYSAD tarafından yapılan değerlendirmede zirvede yer aldıkları için oldukça gururlu olduklarını belirten Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı Burhan Kurt, sürdürülebilir başarı ilkesi doğrultusunda çalışmalarına özenle devam edeceklerini belirtti.


Kurt, “Aktaş Holding olarak AR-GE her dönem en büyük önceliğimiz olmuştur. Dünyanın gelişmiş ülkeleri ile karşılaştırdığımızda Aktaş Holding AR-GE yatırımları oranı neredeyse iki katı. AR-GE’ye ciddi yatırım yapıyoruz. Bu yatırımın sonucunda aldığımız bu ödül bizleri fazlası ile gururlandırdı. Ödül aldığımız projeler yurtdışından ithal edilen ürünlerin ülkemizde üretilmesini sağlayan projeler. Çok önemli bir ekonomik girdi sağlayacaklar. Bu projeler ile dış ticaret açığımızın giderilmesi için bir katkı yaratıyoruz. Bu çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.