Aktif Nakliyat araç alımında DAF’ı tercih etti

Aktif Nakliyat araç alımında DAF’ı tercih etti

Aktif nakliyat araç alımında DAF’ı tercih etti. Firma önceden teslim aldığı 10 adet DAF araçlara ek olarak 3 adet DAF CF 85.460 aracı da filoya ekledi.

Yurtiçi çalışan Aktif Nakliyat ağırlıklı olarak ambalaj ve tekstil ürünlerinin taşımasını gerçekleştiriyor. Bir süre önceden DAF’dan 10 adet CF aracı teslim alan Aktif Nakliyat memnun kaldığı araçlara ek olarak 3 adet daha DAF CF 85.460 aracı da ekledi.

DAF-TIRSAN Otomotiv’in Samandıra tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Maruf Eren, Aktif Nakliyat Genel Müdürü Olcay Dolunay Yalım, DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Koordinatörü Hasan Özbayrak ve Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek katıldı. 

DAF’ı alan DAF’tan vazgeçmiyor

Gerçekleştirilen teslimat töreninde konuşan Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Maruf Eren önceden aldığı araçlardan memnun olduğu belirterek DAF’ı tercih etmesindeki nedeni şu şekilde özetledi: “Yakıt tasarrufu sayesinde elde ettiğimiz kazanç, yüksek performanslı DAF motoru, yedek parça ihtiyacımızın kolaylıkla temin edilebilmesi DAF’ı tercih etmemizdeki ana nedenlerdir. DAF-TIRSAN Hadımköy’ün kaliteli servis hizmeti sunması, çözüm odaklı ve hızlı müdahale yaklaşımı tekrar işbirliği yapmamıza sebep oldu.”


'Tekrardan tercih edilmemiz işimizi iyi yaptığımızın göstergesi'

DAF-TIRSAN Otomotiv Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek, kaliteli hizmetleri ile müşteri memnuniyetini maksimum seviyede sağlayan Aktif Nakliyat’ın Türkiye’nin en önemli lojistik firmalarından biri olacağına inandığını dile getirdiği açıklamasında “Aktif Nakliyat filosunu DAF çekicilerle büyütmeye devam ediyor. Tekrardan bizi tercih etmesinden gurur duyuyoruz. Bu DAF-TIRSAN Otomotiv olarak işimizi ne kadar iyi yaptığımızı göstermektedir” şeklinde açıklama yaptı.

ATe Programı ile DAF 85.460’da Sunulan Özellikler

• Yakıt tüketiminin minimuma indirilmesi,
• Operasyonel giderlerin azaltılması,
• Servis maliyetlerinin düşürülmesi,
• Çevresel etkinin azaltılması,
• Araç sürücülerinin en ekonomik seferi gerçekleştirebilmesi için araçtaki birçok özelliğin optimize edilmesi sayesinde toplam sahip olma maliyetinin düşürülmesi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.