Aktif Nakliyat Filo Ağını DAF İle Genişletmeye Devam Ediyor

Aktif Nakliyat Filo Ağını DAF İle Genişletmeye Devam Ediyor

1994 yılından bu yana yurtiçi lojistik alanında faaliyet gösteren Aktif Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti., 10 adet DAF CF 85.460 alarak filosunu genişletmeye devam ediyor.

DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra’da gerçekleşen teslimat töreni TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Kıyasettin Eren, Aktif Nakliyat Müdürü Dolunay Yalım ve DAF-TIRSAN Otomotiv Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek’in katılımı ile gerçekleşti.

Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Kıyasettin Eren’e plaketini veren Çetin Nuhoğlu ‘DAF ile filoların büyümesi hızlanıyor, çünkü DAF yakıt tasarrufu sağlıyor ve yüksek performansı nedeniyle uzun yıllar sorunsuz kullanılıyor. Aktif Nakliyat ile işbirliğimizin devam etmesi dileklerimle ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’ dedi.

Aktif Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Kıyasettin Eren DAF-TIRSAN Otomotiv ile geliştirdikleri işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek ‘DAF ve TIRSAN araç kombinasyonunun ekstra yakıt tasarrufu sağladığını hep duyuyoruz. Gerek DAF çekicileri gerekse TIRSAN treylerlerini kullanıyoruz. Memnuniyetimiz bu markaları tekrar tekrar tercih etmemize neden olmaktadır’ dedi. Kıyasettin Eren sağlam adımlarla hızla büyüyen Aktif Nakliyat ve DAF-TIRSAN Otomotiv arasındaki sıkı işbirliğinin devam edeceğini ve yeni yatırımlarda ilk tercihlerinin DAF olacağını vurguladı.

DAF-TIRSAN Otomotiv Hadımköy Satış Yöneticisi Özgür Ayçiçek Aktif Nakliyat’ın kısa zamanda Türkiye’nin en önemli lojistik firmalarından biri olacağına inandığını belirtti. DAF-TIRSAN Otomotiv Hadımköy şubesi olarak satış sonrası servis hizmetlerinde Ekspress Servis Hizmetini başladıklarını, her araca ücretsiz 30 nokta kontrolü yaptıklarını ve müşterilerden çok olumlu geri dönüşler aldıklarını açıkladı.

Trakya Bölgesi’nin büyük lojistik firmalarından biri olan Aktif Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti. ağırlıklı olarak Eren Holding’in İstanbul, Çorlu, Manisa, Kayseri ve Bursa fabrikalarının lojistik çalışmalarını yürütmektedir. 62 adet özmal olmak üzere toplam 420 adet araç ile verdiği lojistik hizmetlerinde özellikle ambalaj ve tekstil ürünleri taşımacılığı yapmaktadır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.