Aktif Sped ADR’li Yatırımlarımızda ilk Tercihimiz TIRSAN Dedi

Aktif Sped ADR’li Yatırımlarımızda ilk Tercihimiz TIRSAN Dedi

Aktif Sped Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan 10 adet DAF CF 85.460 ve 15 adet Tırsan Tank Konteyner Şasi için teslimat töreni Comvex Ticari Araçlar fuarında Tırsan standında gerçekleştirildi.

Aktif Sped Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan 10 adet DAF CF 85.460 ve 15 adet Tırsan Tank Konteyner Şasi için teslimat töreni Comvex Ticari Araçlar fuarında Tırsan standında gerçekleştirildi. Törende Aktif Sped Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ekin Tırman, Tırsan Satış Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız ve Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur hazır bulundu.

Aktif Sped Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ekin Tırman gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ‘ADR mevzuatına uygun tank konteyner şasi satın almak bizim için çok önemli. Çünkü 2014 başından itibaren, tehlikeli maddelerin karayolu ile taşınması sırasında araçların ADR mevzuatına uygun olması hakkındaki denetimler artacak ve cezai yaptırımlarla kontrol edilmeye başlanacak. Bizde tank konteyner şasi araçlarımızda sıvı, gaz ve tehlikeli maddelerin yasal mevzuata uygun şekilde taşımasını gerçekleştirmek istedik ve Tırsan’ı tercih ettik’ dedi.

Gerçekleştirilen törende Tırsan Satış Planlama Genel Müdür Yardımcısı Ercan Kulaksız yaptığı açıklamada ‘Türkiye’de ADR mevzuatına uygun ilk tanker üretimini biz gerçekleştirdik. 2002 yılından bu yana ürettiğimiz mevzuata uygun tip onaylı tehlikeli madde taşıyan araçlarımızı, Kässbohrer markası ile başta Almanya olmak üzere, Avrupa ve Rusya’ya ihraç etmekteyiz’ dedi.

DAF’ın Yakıt ve Yol Performansından Çok Memnunuz

Türkiye’de farklı ve zor yol koşullarında taşımacılık yaptıklarını belirten Tırman ‘ DAF çekiciler bizim bu zorlu yol koşullarında taşıdığımız ürünleri güvenle ve tasarrufla taşımamızı sağlıyor. Yakıt sarfiyatı çok iyi ve yol performansından oldukça memnunuz’ dedi.


Dünyada sıvı dökme yük taşımacılığının büyük lojistik firmalarından biri olan Hoyer Grup’un Türkiye temsilcisi olarak hizmet verdiklerini belirten Ekin Tırman ‘Hoyer Grup Almanya ve Hollanda başta olmak üzere Avrupa’da DAF ile yoğun iş birliği içerisindedir. Hoyer Grup tarafından Tırsan markası Türkiye’de partner olarak en ciddi, en güçlü ve hizmet kalitesi yüksek olan tek firma olarak görülmektedir. Bu nedenle Hoyer Grup’un yönlendirmeleri ve kendi deneyimlerimizin sonucunda DAF ve Tırsan ile çalışmak konusunda karar aldık. Tırsan markası zaten treyler anlamında Türkiye’nin en güçlü ve en geniş hizmet ağına sahip üreticisidir’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.