Alışan - Den Hartogh “Çevreci Tesis Ödülü” aldı

Alışan - Den Hartogh “Çevreci Tesis Ödülü” aldı

Alışan - Den Hartogh ortak kuruluşu olan “Tanker ve Tank Konteynır Temizleme Tesisi”, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği” tarafından “Çevreci Tesis Ödülü”ne layık görüldü.

2005 yılında kurulan “Tanker ve Tank Konteynır Temizleme Tesisi” olan Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş.; çevreye saygılı ve sürdürülebilir yaşama duyarlı uygulamaları sebebiyle; Dünya Sağlık Örgütü desteğiyle kurulan “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği” tarafından “Çevreci Tesis Ödülü”ne layık görüldü.

“Temiz Bir Çevre İçin Elele” sloganı ile yola çıkan Alışan Lojistiğin Hollandalı ortağı Den Hartogh ile birlikte kurduğu yıkama tesisinde; özellikle kimyasal atıkların azaltılması, atıkların çevreye zarar vermeden bertaraf edilmesi için hassas çalışmalar yürüttüğü belirtildi. Kuruluş hakkında ayrıca şu bilgilere verildi; “Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş.; kimyasal madde taşımacılığı gerçekleştiren tankerlerin ve konteynırların temizlenmesi konusunda da sektöre örnek teşkil edecek uygulamalar gerçekleştiriyor.”

2005 yılında ilk tank temizleme tesisini Avrupa Birliği standartlarında hizmete açan Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş.; sürdürülebilir yaşama verdiği önem ve gelecek nesillere yönelik saygılı uygulamaları çerçevesinde Dünya Sağlık Örgütü destekli “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği” tarafından “Çevreci Tesis Ödülü”ne layık görüldü.

The Four Seasons Bosphorus Oteli’nde Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe’nin katılımı ile gerçekleşen “Çevreci Tesis” ödül takdim töreninde; Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş. adına plaketi teslim alan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan gerçekleştirdiği konuşmasında: “Alışan Lojistik olarak 28 yıldır lojistik sektörüne farklı çözümler üretmekteyiz. Bu kapsamda 2005 yılında kurduğumuz Türkiye’nin ilk “Tanker ve Tank Konteynır Temizleme Tesisi” olan Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş.’nin layık görüldüğü “Çevreci Tesis Ödülü” sürdürülebilir yaşama verdiğimiz değeri taçlandırması açısından bizi çok gururlandırdı. Gelecek nesillere verdiğimiz önemi bir kez daha vurgulayan “Çevreci Tesis” ödülü; atık yönetim politikalarımızın çevre korunmasına sağladığı katkıyı bir kez daha gözler önüne serdi. Bu kapsamda Alışan - Den Hartogh Kimyasal Temizleme ve Ticaret A.Ş. olarak daha yeşil ve daha temiz bir çevre adına çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyor olacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.