Alışan Group Transport Logistic Fuarı’na Katıldı

Alışan Group Transport Logistic Fuarı’na Katıldı

Uluslararası arenada faaliyet sürdüren lojistik firmalarını dünya devleri ile bir araya getiren Transport Logistic Fuarı’na ilk kez 2011 yılında katılan, Alışan Group Fuar da bu sene de yer alarak, sektör profesyonelleri ile bir araya geldi.

Lojistik sektörünün en önemli buluşma organizasyonlarından birisi kabul edilen Transport Logistic Fuarı; bu sene Almanya’nın Münih kentinde gerçekleşti.

Fuar, lojistik sektörünün birçok bileşenini bir araya getirdi

Toplamda 110 bin metrekare alanda gerçekleşen fuar kapsamında uluslararası şirketler; lojistik, telematik ve taşımacılık değer zincirini içeren geniş ürün segmentlerini ve hizmetlerini sergilediler. Kurulduğu 1985 yılından itibaren uluslararası standartlarda sunduğu çözümler ile sektörde adından söz ettiren Alışan Lojistik de 2011 yılında ilk kez katıldığı Transport Lojistik Fuarı’nda bu sene de 60 metrekare stant alanı ile yerini aldı.


 

‘Verim odaklı çalışmalarımız devam edecek’


Gerçekleşen fuar kapsamında Alışan Lojistik’in müşterilerine sunduğu geniş hizmet yelpazesi ve sektörde öne çıkan uygulamaları hakkında bilgiler veren Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan; Alışan Lojistik olarak global pazarın ihtiyaçları doğrultusunda yaptıkları yatırımlar ve özverili çalışmaları ile 28 yıllık güçlü bir şirket olmalarına imkan sunduğunu kaydetti. Damla Alişan sözlerine şu şekilde devam etti: ‘bu kapsamda Alışan Lojistik olarak, gerçekleştirdiğimiz başarılarımızdan gurur duyuyoruz. Alışan Lojistik olarak, 2014 yılında da sektörde etkinliğimizi arttıran, hizmet kabiliyetimizi geliştiren modernizasyon ve verimlilik odaklı projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor olacağız” dedi.

www.tasimacilar .com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.