Alışan Lojistik çalışanları için keyifli bir etkinlik düzenledi

Alışan Lojistik çalışanları için keyifli bir etkinlik düzenledi

Hızlı tüketim malları ve kimyevi maddeler lojistiği alanında pazarın önde gelen aktörlerinden biri olan Alışan Lojistik, çalışanları için keyifli bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi.

Güçlü araç filosu, ekipman donanımı ve yaratıcı Ar-Ge grubuyla lojistik sektöründe müşteri beklentilerine uygun, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler sunan Alışan Lojistik, çalışanları ile sosyal hayatta da bir araya geliyor. Alışan Lojistik, son olarak personeli için keyif dolu bir piknik etkinliği düzenledi.

Hızlı tüketim malları ve kimyevi maddeler lojistiği alanında pazarın önde gelen aktörlerinden biri olan Alışan Lojistik, çalışanları için keyifli bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Yonca Alışan’ın ev sahipliğinde 7 Ekim 2018 Pazar günü gerçekleşen etkinlikte hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik eğlence dolu organizasyonlar düzenlendi. Piknikte doyasıya eğlenen çocuklar; özel aktivitelerle günün tadını çıkarırken yetişkinler ise iş hayatının yorgunluğunu atma fırsatı buldu.

Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Yonca Alışan, ekip arkadaşlarına ve ailelerine organizasyona katıldıkları için teşekkür ederken “biz büyük bir aileyiz’’ mesajı verdi. Yonca Alışan konuşmasında, “Alışan Lojistik olarak tüm çalışma arkadaşlarımızın katkısıyla başarılarımıza devam ediyoruz. Tüm çalışanlarımızın, aileleriyle birlikte katıldığı bu güzel organizasyonu burada kutlamak çok güzel… Ekip arkadaşlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu tür organizasyonlarla, daha sık bir araya geleceğiz. Sizlerle bir arada bir gün geçirmek çok keyifli” dedi. Gün boyu süren ve 1100 kişinin katıldığı piknikte Alışan Lojistik çalışanları aileleri ile birlikte doğa ile iç içe, keyifli ve eğlenceli vakit geçirdi.

alisan-lojistik-etkilik.jpg

 

 

alisan-lojistik-sosyal-etkinlikleri.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.