Alışan Lojistik sürücüleri eğitiyor

Alışan Lojistik sürücüleri eğitiyor

Özellikle yanıcı madde taşımacılığında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden biri olan Alışan Lojistik, eğitim konusunda sektördekiöncü konumunu verdiği eğitimlerle sağlamlaştırıyor.

 Alışan Lojistik, son olarak uzman eğitmen eşliğinde filosuna yeni katılan MAN marka araçların güvenli sürüş ve araç tanıtımı uygulamasını gerçekleştirdi.

Alışan Lojistik çalışanlarının sürüş konusunda gayet iyi olduklarını belirten Alışan Lojistik İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin,

“Ekip arkadaşlarımızın çok daha iyi ve bilinçli sürücüler olmaları için bu eğitimi almalarını istedik. MAN Kamyon ve Otobüs TicaretA.Ş.’nin uzman personelinin verdiği eğitimle sürücülerimiz,

yıllarca kazanamayacakları trafik deneyimini kısa sürede elde etmiş oldu. Alışan Lojistik olarak ‘Önce İş Güvenliği’ prensibini benimsiyoruz.

Kontrollü bir şekilde büyüyerek ilerlememizdeki temel yapı taşlarından en önemlisinin eğitim olduğunu bir kez daha vurgulamak istedik. Eğitimlerimizin periyodik olarak devam edeceğinin garantisini verebiliriz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.