Alışan Lojistik’e Büyük Fon

Alışan Lojistik’e Büyük Fon

Alışan Lojistik ÜNLÜ & Co’nun danışmanlığında gerçekleşen işlemde, Commercial Bank of Qatar ve Alternatif Bank; Türkiye pazarının en önde gelen lojistik hizmet sağlayıcısı Alışan Lojistik A.Ş.’ye 36 milyon Euro'luk fonlama sağladı.

Türkiye’de hizmet veren yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co, Türkiye pazarının lojistik hizmet sağlayıcılarından olan  Alışan Lojistik A.Ş.’nin aldığı 36 milyon euro tutarındaki finansman işleminde danışman olarak yer aldı. Commercial Bank of Qatar ve Alternatif Bank’ın fonlama sağladığı bu işlem ile Alışan Lojistik’in finansman yapısının uzun vadeye çekilmesi sağlanmış oldu.

Piyasaya Liderlik Etmeyi Hedefledik

Alışan Grubu’nun CEO’su Damla Alışan, konuyla ilgili şu görüşleri paylaşıyor: “Türkiye’de lojistik sektöründe lider konumda olmayı hedefleyen Grubumuz, banka ve finans kuruluşları nezdinde her zaman kredibilitesi yüksek bir kurum olmuştur. Bu yolda ilerlerken banka ilişkilerimizi ve fonlama tabanını çeşitlendirerek ve aynı zamanda kısa vadeli dış kaynak kullanımımızı uzun vadeye çekerek örnek teşkil edecek bir işlemle piyasaya liderlik etmeyi hedefledik.”

Alışan’a Destek Olmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz

ÜNLÜ & Co Borç Sermaye Piyasaları ve Danışmanlığı Bölümü Yönetici Direktörü Ayşe Akkın işlemle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Türkiye için böylesine önemli bir sektörde faaliyet gösteren, yeni yatırımlarla büyümeyi ve pazar liderliğini hedefleyen bir firmanın finansmanının da doğru yapılandırılması oldukça önem arz ediyor. Alışan Lojistik ile birlikte verimli çalışmalarımız sonucunda, firmanın gelecek planlarını sağlıklı bir şekilde inşa etmesinde önem teşkil edecek uzun vadeli fonlama hedefini gerçekleştirmeyi başardık. Türkiye’deki lojistik sektörü için de çok önemli olduğunu düşündüğümüz bu finansman işleminde Alışan’a destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.