Alışan Lojistik’e ‘’İnsana Saygı’’ Ödülü

Alışan Lojistik’e ‘’İnsana Saygı’’ Ödülü

İnsan kaynakları sitesi Kariyer.net tarafından her yıl düzenli olarak verilmekte olan İnsana Saygı Ödülleri, sahiplerini buldu.

İnsan kaynakları alanında birçok önemli başarıya imza atan Alışan Lojistik; Türkiye’nin en büyük IK platformu Kariyer.net üzerinden 2012 yılında toplamda 18 bin 775 iş başvurusu aldı. Gelen başvurularına ortalama iki gün içerisinde yanıt vererek, işe alım süreçlerini hızlı şekilde organize ve takip eden Alışan Lojistik; personel adaylarına ve çalışanlarına verdiği değer ile “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü.

Kariyer. Net’in 12. kez düzenlediği “İnsana Saygı Ödülleri” bu sene 13 Şubat 2013 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile sahiplerini buldu. Sektördeki yatırımları ve uluslararası başarıları ile adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik; insan kaynakları yönetimi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmaları ve Kariyer.net üzerinden aldığı iş başvurularına yönelik geliştirdiği hızlı geri dönüşler sonucunda IK dünyasının en prestijli ödülü olan “İnsana Saygı Ödülü” ile onurlandırıldı.

Alışan Lojistik adına ödül plaketini alan Alışan Lojistik İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin tören de yaptığı konuşmada; “Alışan Lojistik olarak Türkiye’nin en büyük IK platformu Kariyer.net ile güzel bir işbirliğimiz söz konusu. 2012 yılında Kariyer.net üzerinden toplamda 18 bin 775 iş başvurusu aldık. Şirketimize yapılan her iş başvurusunu çok büyük bir hassasiyetle inceliyor ve olabildiğince hızlı bir şekilde geri dönüşte bulunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Alışan Lojistik İnsan Kaynakları Birimi olarak amacımız; yapılan başvurulara kısa sürede dönerek iş arama sürecinde yaşanan stresi ortadan kaldırmak. Personel adaylarımıza ve çalışanlarımıza karşı gösterdiğimiz profesyonel ve incelikli yaklaşımımız ile layık görüldüğümüz bu ödül; Alışan Lojistik olarak hepimizi onurlandırmış ve büyük bir motivasyon unsuru olmuştur. Bundan sonraki çalışmalarımızda da modern, şeffaf ve insana saygılı IK uygulamalarımızı destekliyor ve devam ettiriyor olacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.