Alışan Lojistik’e, Kariyer.Net ‘ten “İnsana Saygı” Ödülü

Alışan Lojistik’e, Kariyer.Net ‘ten “İnsana Saygı” Ödülü

Alışan Lojistik; Kariyer.net tarafından; işe alım süreçlerini hızlı şekilde organize ve takip etmesi; personel adaylarına ve çalışanlarına verdiği değer sebebiyle “İnsana Saygı Ödülü”ne layık görüldü.

Kariyer.net tarafından her yıl düzenli olarak verilen “İnsana Saygı Ödülleri”; bu sene 12 Şubat 2014 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen bir tören ile sahiplerini buldu. İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında 13. kez düzenlenen; insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları öne çıkarmak misyonuna sahip olan “İnsana Saygı Ödülleri”ni Kariyer.Net’in toplamda 50 bin kurumsal üyesi arasından 160 firma almaya hak kazandı.

“Toplam 19658 iş başvurusu, ortalama 6 gün için yanıt.”

Alışan Lojistik IK platformu Kariyer.Net üzerinden 2013 yılında toplamda 19.658 iş başvurusu alarak; gelen başvurulara ortalama 6 gün içerisinde yanıt verdi. İşe alım süreçlerini hızlı şekilde organize ve takip eden Alışan Lojistik adına ödül plaketini Alışan Lojistik İdari İşler Direktörü Sn. Ayhan Özekin ve Alışan Lojistik İnsan Kaynakları Uzmanı Sn. Okşan Özener teslim aldı.

“Büyük bir motivasyon unsuru.”

Özekin: “2013 yılında da Kariyer.net üzerinden şirketimize yönelik her başvuruyu çok büyük bir hassasiyetle inceledik ve olabildiğince hızlı bir şekilde geri dönüşte bulunduk. Bu anlamda İnsan Kaynakları Birimi olarak amacımız; insan kaynaklarının etkin sistemlerini kurmak, süreci yönetmek, kolaylaştırmak ve taraflara rehberlik yaparak işe alım sürecinin kalitesini yükseltmektir. Personel adaylarımıza ve çalışanlarımıza karşı gösterdiğimiz öncü yaklaşımımız ile layık görüldüğümüz bu ödül; Alışan Lojistik olarak hepimizi onurlandırmış ve büyük bir motivasyon unsuru olmuştur.” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.