Alışan Lojistik'te Atama

Alışan Lojistik'te Atama

Alışan Lojistik; gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından söz ettiren Cem Kumuk ile yeni “Ticari Koordinatör”ü olarak faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek.

Hayata geçirdiği yatırımlar ve faaliyetler ile öne çıkan Alışan Lojistik; uzman kadrosu ve profesyonel ekibi ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Bu doğrultuda son olarak sektörün özellikle tedarik zinciri yönetimi alanında duayen ismi haline gelen Cem Kumuk; “Ticari Koordinatör” olarak Alışan Lojistik ailesine katıldı. Lojistik sektöründeki kariyerine 1986 yılında başlayan Cem Kumuk yeni görevi ile Alışan çatısı altında birbirinden başarılı yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

   1967 doğumlu olan Kumuk; ortaokul ve liseyi Ankara Yükseliş Koleji’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İngiliz Filolojisi alanında eğitim aldı. Evli ve iki çocuk babası olan Kumuk İngilizce ve Fransızca biliyor. Sektörde aktif çalışma hayatına başladığı 1986 yılından beri Kumuk; sırasıyla 1989-1996 yılları arasında Unok – Unatsan’da hissedar yönetim kurulu üyeliği; 1996 – 1998 yılları arasında Balnak’ta genel müdürlük; 1998-2009 yılları arasında Ekol Lojistik’te Genel Müdürlük; sonrasında da Horoz Lojistik’te Uluslararası Hizmetler Grup Başkanlığı görevlerinde bulundu.

   Alışan Lojistik’in yeni Ticari Koordinatörü Cem Kumuk’un kısa vadeli hedefleri arasında Alışan’ın yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerini arttırmak; sektörde firma özelinde ciddi bir büyüme gerçekleştirmek yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.