Alışan MDI / TDI Taşımalarında Filosunu Büyütüyor

Alışan MDI / TDI Taşımalarında Filosunu Büyütüyor

Alışan Lojistik başta likit kimyasal taşımacılık olmak üzere bir çok alandaki uzmanlığı ile yılda yaklaşık 30 bin ton ile Türkiye’deki en büyük TDI-MDI taşıma kapasitelerinden birisini üstlendi.

Alışan Lojistik’in önemli uzmanlık alanlarından birisi olan likit kimyasal taşımalarında iç hacmini büyütmeye; filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Likit kimyasal taşımalarında çok önemli bir yer tutan MDI / TDI taşımalarında iç hacmini 30 yeni tank konteyner yatırımı ile büyüten Alışan; gerek yurt içi gerekse yurt dışında MDI / TDI taşıması faaliyetine devam edecek. MDI / TDI taşımalarının standartlarını belirleyen ISOPA kuruluşunun yetkilendirdiği eğitimci ve sürücülere sahip olan Alışan Lojistik taşımalarını yüksek güvenlik standartlarında ve ADR Yönetmenliğine uygun olarak gerçekleştiriyor.

Alışan Lojistik, yılda 30 bin ton taşıma yapıyor

Alışan Lojistik, poliüretan zemin kaplamalarında, yapıştırıcılarda, soğuk oda panellerinde, yalıtım için sprey uygulamalarında, sünger ve kaplama alanlarında kullanılan Polimerik Metilen Difenilin İzosiyanat (PMDI) ve Toluen Diizosiyanat (TDI) ürünlerinin Türkiye’de 16 değişik lokasyona taşımasını gerçekleştiriyor. Yılda yaklaşık 30 bin ton üzerinde taşıma kapasitesi ile Türkiye piyasasında en büyük TDI-MDI taşıma kapasitelerinden birisini üstlenerek, sektörde öne çıkıyor.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.