ALJ Finans ‘Yılın Finans Şirketi’ Seçildi

ALJ Finans ‘Yılın Finans Şirketi’ Seçildi

ALJ Finans, ünlü iş ve ekonomi dergisi The European tarafından ‘Yılın Finans Şirketi’ olarak seçildi

 

Avrasya bölgesinde Türkiye’de faaliyet gösteren ALJ Finans’ın yeni ve kullanılmış otomobiller için sunduğu geniş ve esnek finansal servis çözümleri dergi tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.İş, politika, jeopolitik ve kültürel girişimlerin ödüllendirildiği bu yarışmada ALJ Finans, esnek finans servisi çözümleriyle bu özel ödülü almaya hak kazandı.

ALJ Finans esnek finansal servis çözümleriyle otomotiv kredileri konusunda dikkat çekiyor. Şirket, birlikte çalıştığı yetkili satıcılar ve onların müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan özel çözüm ürünlerinin yanında, Türkiye otomotiv pazarında satılan Toyota modellerine özel finans seçenekleri sunuyor.

ALJ Finansman A.Ş. Genel Müdürü Nilüfer Günhan,ödüllendirilmelerinin onur verici olduğunu belirterek şöyle konuştu;

“Bu ödülü hak etmemizi sağlayan olgu Türkiye otomotiv pazarında gerçekleştirdiğimiz müşteri odaklılığı olan finans çözümleri oldu. Bugün bilgi teknolojisi altyapısı stratejik bir noktada, artık kimsenin vakti ve bekleme sabrı yok. Bu yüzden internet kilit kanal haline geldi. İnternet bazlı platformumuzda hızlı değerlendirme ve onay süreci,  müşterilerin kredi ihtiyaçlarına kısa zamanda yanıt verebiliyoruz. Aynı zamanda yetkili satıcılarımıza potansiyel müşterilerinin kredibilitelerini görmelerini sağlayan online araçlar veriyoruz ve bu sayede henüz müşterileri alacağı aracın ismini vermeden hangi otomobili alabileceğini tahmin edebiliyorlar. Ayrıca daha küçük otomobil alma niyetiyle gelen müşterilere bir saatten kısa bir zaman içerisinde onlara özel uygun ödeme koşullarına sahip bir ödeme planı yaparak, daha büyük bir otomobil satın almalarında yardımcı oluyoruz.”

 

alj-finans-odul.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.