Allison 5. Nesil ürünüyle Comwex Fuarı’nda

Allison 5. Nesil ürünüyle Comwex Fuarı’nda

Allison Transmission, geliştirilmiş 5’inci Nesil şanzıman kontrol sistemlerini Comwex İstanbul 2013 fuarında sergileyecek.

Ticari araçların lider tam otomatik şanzıman üreticisi Allison, Torqmatic ve 3000 Serisi şanzımanları ile yeni 5’inci Nesil elektronik kontrollerini 14-17 Kasım’da düzenlenecek Comwex 4’üncü Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergileyecek.

Allison’un yeni nesil elektronik kontrol sistemleri

Euro 6 motorlara ve yeni nesil araçların elektronik yapılarına uygun olarak tasarlanan Allison’ın yeni 5’inci Nesil elektronik kontrol sistemleri yeni nesil araçların elektronik yapılarına uygun olarak tasarlandı. Sistem önemli yazılım ve donanım iyileştirmeleri ile Allison’ın mevcut vites stratejilerine uyumluluğu da arttırıyor. Ayrıca 5’inci Nesil kontrol modülüne eklenen yeni bir eğim ölçer, hassasiyeti ve tepki-verme duyarlılığı ile görevin gerekliliklerine göre performansı en ideal hale getiriyor. Yüke ve yol koşullarına bağlı olarak daha hızlı ve daha doğru vites geçişleriyle yakıt ekonomisinin artırılmasını sağlıyor.

Allison, dağıtım, atık toplama, inşaat ve acil durum araçları gibi farklı kamyon uygulamaları için üretilen 3000 Serisi ile şehir içi ve şehirlerarası otobüsler için geliştirdiği Torqmatic şanzıman teknolojilerini de fuar katılımcılarına aktaracak. Allison standını ziyaret edenler, motor kapasiteleri 336 kW/450 bg’e kadar olan kamyon uygulamalarında kullanılan Retarder’lı 3000 Serisi şanzıman ve motorları 194 kW/260 bg’e kadar olan otobüsler için ideal olarak üretilen T280R şanzıman modellerini inceleyecekler. Allison Transmission, Salon 12’de 1220A standında yerini alacak. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.