Allison Müşteri Deneyim Merkezi’nin Önemli Ziyaretçileri Vardı

Allison Müşteri Deneyim Merkezi’nin Önemli Ziyaretçileri Vardı

Türkiye’deki özel otobüs işletmecileri Macaristan’da bulunan Allison Üretim Tesisi ile Müşteri Deneyim Merkezi’ni ziyaret edip, test sürüş pistinde Allison donanımlı pek çok aracı denediler.

Allison, Türkiye’de toplu taşımacılık alanındaki girişimleri ve gelişme stratejisi çerçevesinde, Anadolu Isuzu, TCV, Otokar, FSM Demirbaş ve özel otobüs işletmeleri yetkililerini Macaristan’da bulunan Allison Müşteri Deneyim Merkezi’nde ağırladı. Katılımcılar, Allison Avrupa üretim tesisini ziyaret ederek üretim ve montaj uygulamaları, Allison’ın tarihçesi ve değerleri hakkında detaylı bilgiler aldılar. Ayrıca, test sürüş pistinde Allison donanımlı pek çok farklı ticari aracı deneme şansını yakaladılar. Allison T280R tam otomatik şanzıman donanımlı 9 metre Temsa MD9LE ile 12 metre Kravtex otobüsleri ve yine Allison donanımlı Scania, Renault, Iveco, Mercedes çekici ve kamyonları test edildi.

‘Bu ziyaret bizim için farklı bir deneyim oldu’

Ziyaret sırasında İstanbul Toplu Ulaşım Otobüsçüler Derneği (İSTOD) Başkanı Zakir Uzun, Müşteri Deneyim Merkezi’nde Allison donanımlı araçlar ile test sürüşü yaptı. Allison şanzımanlarının her zaman çok yüksek kaliteli ürünler olduğunu belirten Uzun, Szentgotthárd’daki ‘üretim tesislerini ve müşteri deneyim merkezini ziyaret etmek bizim için farklı bir deneyim oldu’ dedi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.