Allison şanzıman donanımlı inşaat ve maden kamyonları, Bauma 2013’te!

Allison şanzıman donanımlı inşaat ve maden kamyonları, Bauma 2013’te!

Allison tam otomatik şanzıman donanımlı araçlar Bauma Fuarında. 15-21 Nisan Tarihleri arasında düzenlenecek Fuara inşaat sektöründe yer alan birçok araç ve ekipman sergilenecek.

Nisan ayının ortalarında, yaklaşık yarım milyon kişi Bauma 2013 Fuarı’nda inşaat ve madencilik araçlarındaki yenilikleri görmek için Münih'i ziyaret edecek. Dik arazilerin büyük zorluklarına, tehlikeli zeminlere ve aşırı sıcaklara rağmen üstün performans ve verimlilik sağlamak için yatırım yapan inşaat işletmeleri, ağır yüklerini ister yüksek zirvelere isterse yerin çok altına taşısınlar, tüm görevlerinde Allison şanzımanları tercih ediyorlar.

30’uncu kez düzenlenecek olan Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı’nda, Brezilya’nın en büyük altyapı projelerinin lider destekçisi Randon Kamyonları’ndan, Çin'in en büyük altın üreticisi Zijin Madencilik İşletmeleri’ne kadar farklı şirketler Allison tam otomatik şanzımanlar ile donatılmış araçlarını fuarda sergileme şansı bulacak. Petrol ve doğal gaz için dünya çapında özel ekipman sunan Alman C.A.T. Construction GmbH’nin yöneticisi Volker Hein, Sibirya’nın -40°C dereceyi bulan soğuk kış aylarında yürüttükleri operasyonlarında kullandıkları araçlar ile ilgili olarak; “Allison ile neredeyse baş edemeyeceğiniz hiçbir zorluk yok. 20 yılı aşkın süredir Allison’ı tercih etmemizin nedeni de bu. Allison şanzımanlar her zaman en iyi sonuçları sunmak için tasarlanıyor” dedi.

Tüm koşullara Allison şanzımanlı araçlar dayanıklı

TechStroyGaz Baş Mühendisi Valery Arestov ise ise sergilenecek olan Allison şanzımanlı araçlarla ilgili olarak “2004 yılından bu yana, TechStroyGaz, inatçı donmuş toprağı ve bataklık yollarıyla bilinen Yamal-Nenets Özerk Bölgesi’nde, 24 tonluk Scania R114С (6х6) damperli kamyonları işletiyor. Bu araçlardan Allison 4000 serisi donanımlı kamyonun, yarım milyon kilometreye yaklaşmışken, bugüne kadar planlanmamış hiçbir bir onarıma ihtiyaç duymuyor. Bunaltıcı yazı ile sıcaklığının 70°C’yi geçtiği Avustralya kırsalı ise makine bileşenleri için en zorlu çevre koşullarından biridir. Ancak, Allison 6000 Serisi şanzıman ile donatılmış iki ayrı Steiger Tiger traktör, Arumpo Bentonit madeninde herhangi bir arıza veya gecikme olmaksızın 50 bin’er saatten fazla çalıştı” şeklinde bilgi verdi.

Action Madencilik Hizmetleri İş Geliştirme Müdürü Barry Cook, ülke genelindeki talep edilen Allison tam otomatik şanzıman donanımlı Hinos kamyonların maden sahalarında çalışmak için mükemmel olduğunun altını çizerek “Allison tam otomatik şanzımanlar madencilik alanında sunduğu önemli avantajlar ile satışını gerçekleştirdiğimiz Hinos kamyonlar için en ideal seçim oluyor” şeklinde açıklama yaptı.

Bauma Fuarı’nda ziyaretçiler hem Allison standını (Salon A4, stant 304) ziyaret etme ve hem de Allison donanımlı araçları görme şansını yakalayacak. Ayrıca tümü Allison tam otomatik 3000 Serisi şanzıman donanımlı Mercedes-Benz standında 4x4 yeraltı maden çekicisi Zetros 1833, (salon B3-B4, kabinleri 11 ve 13) ve Bell standında ise yeni B25E ve B30E belden kırma kamyonları (salon B4, stant 108) yer alacak. TEREX, TR400 ve TR60 modellerini (salon F7, stant 710) gösterirken, Perlini DP 705 hafriyat kamyonu da (salon B4, stant 109) Allison donanımıyla sergilenecek. Iveco standında (Salon B5, 205/306 kabin) ziyaretçiler, eski HHD8 başarısını takiben yeni tanıtılan Astra HHD9 kamyonu Allison 4700R şanzıman donanımlı olarak görecekler. 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.