Allison tam otomatik şanzıman ile itfaiye araçları hızlı ve güvenli

Allison tam otomatik şanzıman ile itfaiye araçları hızlı ve güvenli

Allison şanzımanları tüm Brezilya’da itfaiye departmanlarıyla iş birliğini sürdürüyor.

LIGABOM etkinliği esnasında yapılan sunumlarda 26 Brezilya eyaletindeki itfaiye amirleri tarafından Allison otomatik şanzımanın acil durumlar için sunduğu faydaların üzerinde duruldu. Sunumlar sonrasında şu anda Santa Catarina İtfaiyesi’nde faaliyet gösteren Allison donanımlı VW 17.250 E kamyonun bir gösterisi de izlendi. “Acil durum araçlarında otomatik şanzıman, sürücünün işini kolaylaştırıyor”
São Paulo İtfaiye Departmanı’nın Komutanı Albay Luiz Humberto Navarro yaptığı açıklamada; "Acil durum araçlarında ise otomatik şanzıman kullanımı özellikle São Paulo gibi yoğun trafiğe sahip şehirlerde sürücünün işini oldukça kolaylaştırıyor. Sürücüler vites değiştirmekle vakit kaybetmediği gibi yola konsantre olduklarından güvenli sürüş sağlayarak olası kazaların da önüne geçiliyor " diye konuştu.
“Araçlarda 20 yıl sonra bile şanzıman arızası olmuyor”
Albay Luiz Humberto Navarro ayrıca; “Araçlarımızın bakımından sorumlu olduğum 9 yıl boyunca yönetimdeki yetkililerimize tam otomatik şanzımanların bakım ve dayanıklılık avantajlarından bahsettim. Bu süre zarfında, Amerika’dan Pierce kamyonları satın aldık. Araçlar 20 yıl sonra bile hiçbir şanzıman arızası olmadan çalışmaya devam ediyor" dedi.
“Bu yorumlar, küresel itibarımıza değer katıyor”
Allison Transmission Güney Amerika Pazarlama Müdürü, Clovis Kitahara "Allison tam otomatik şanzıman ile ilgili São Paulo İtfaiye Departmanı’ndan böyle olumlu bildirimler almak bizim için gurur verici. Bu durum, yoğun trafikte çevikliği ve hızlı hareket edebilmeyi sağlayan dayanıklı ve güvenilir ürünleri sunduğumuza yönelik küresel itibarımıza değer katıyor” dedi.
“Allison ile iş ilişkilerimiz her zaman mükemmel”
Albay Navarro, SPFD (São Paulo İtfaiye Departmanı) ve Allison Transmission arasındaki uzun soluklu iş ortaklığına dair; "Allison ile iş ilişkilerimiz her zaman mükemmel oldu. Allison ve São Paulo Allison bayisi personel, bakım ve operasyonel eğitim konusunda bize hep destek sağladı. Allison ekibi satış sonrasında da bizi asla yarı yolda bırakmadı" dedi. www.tasimacilar.com 06.03.2012 / 18:16