Allison Transmission, ARÜS-DER 2012 Fuarı'nda

Allison Transmission, ARÜS-DER 2012 Fuarı'nda

Allison Transmission, Türkiye’de araçüstü ekipman alanındaki tek ihtisas fuarı olan ARÜS-DER 2012'nin ana sponsorluğunu yapıyor.

Araç ve Araçüstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜS-DER) ile orta ve ağır ticari araçlar için dünyanın en büyük otomatik şanzıman üreticisi olan Allison Transmission, CNR Expo'da her yıl yapılan 2. Araçüstü Ekipman Üreticileri Fuarı’nı sunacak. ARÜS-DER 2012 sektörü buluşturacak

ARÜS-DER, bu özel fuar ile ekipman üreticileri ve işletmecilerin tanışması için fırsatlar oluşturarak Türkiye'de hem belediye, hem de inşaat sektörlerinin gelişmesine katkıda bulunuyor. Bu yıl, fuarda Türkiye’deki belediyelerden 200 belediye başkanının katılacağı bir toplantı da organize ediliyor. Şu ana kadar olan kayıtlar, fuarın 2011'den bu yana neredeyse yüzde 100 büyüme kaydettiğini gösteriyor. 150 ürün grubunda, yaklaşık 12 bin katılımcı bekleniyor. Geçen yılla karşılaştırıldığında, üç kat daha fazla yabancı ziyaretçinin katılmasının beklendiği fuar, yabancı ithalatçılarla ulusal ve yerel yönetimlerin yararlı iş bağlantıları gerçekleştirmelerini hedefliyor. “Üstyapı sektörüne ivme kazandırıyoruz”

ARÜSDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Fırat, Allison Transmission ile yaptıkları iş birliği ile ilgili açıklamasında; “ARÜSDER olarak sektörümüz gereği yelpazesi en geniş sivil toplum örgütleri arasında yer alıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışma ve etkinliklerle üstyapı sektörüne bir ivme kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu nedenle, Allison Transmission'ın ARÜS-DER’12'nin ana sponsoru olmasından gurur duyuyoruz. Allison otomatik şanzımanları Türkiye pazarında belediye ve inşaat sektörleri için birinci seçenek olarak tanıtmak istiyoruz” şeklinde konuştu. “ARÜS-DER ile ortaklık yapmaktan mutluyuz”
Allison’ın Türkiye Pazarı Geliştirme Yetkilisi Özgür Arasan yaptığı açıklamada; "Allison Transmission üst yapılı araç uygulamalarında dünya çapında ciddi bir deneyime sahip ve bu deneyimi Türkiye pazarında da sunuyoruz. Bu nedenle, bu seneki fuarda ARÜS-DER ile ortaklık yapmaktan ve sektöre yenilikler getirme çabalarına katkıda bulunmaktan çok mutluyuz" dedi. www.tasimacilar.com 07.05.2012/13:15